Toimitus on puhunut – tässä ovat vuoden parhaat pelit ja laitteet

Parhaista parhaat vuosimallia 2023.

Vuosi 2023 on ollut niin peli- kuin laiterintamalla suorastaan upea.

Tiltin arvostelijakööri keräsi vuoden kruununjalokivistä kirkkaimmat. Näille listoille on koottu ne pelit ja härvelit, jotka nousivat väkivahvan tarjonnan joukosta vielä hiukan muiden yläpuolelle.

Arvoisa lukija, tässä Tiltin arvostelijapoppoon mielestä VUODEN PARHAAT 2023!

VUODEN 2023 PARHAAT PELIT

Ad Infinitum: Vaikeita asioita käsittelevä tarina uskaltaa kahlata sinne minne monet eivät uskalla edes vilkaista.

Hogwarts Legacy: Taianomainen seikkailu niin nykyisen kuin aiemmankin konsolisukupolven pelaajille.

Marvel’s Spider-Man 2: Jokaisen supersankarifanin märkä päiväuni.

Robocop: Rogue City: Robocop-fanin unelmien täyttymys! Hillittömän viihdyttävä ja faneja hemmotteleva videopeli.

Super Mario Bros. Wonder: Monen mielestä Nintendo vetäisi takataskustaan vuoden parhaan pelin.

Turbo Overkill: Huikean kova boomer-shooter, joka saa kasarifanin sekä hikoilemaan että itkemään ilosta.

Super Mario Bros. Wonder

VUODEN 2023 PARHAAT UUSVERSIOT

Dead Space: Vuoden 2008 kauhuseikkailusta tehty uusversio on suoranainen mestariteos.

Red Dead Redemption: 2010 PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle julkaistu länkkärikokemus näki vihdoinkin päivänvalon PlayStation 4:llä. Loistava tarina vie edelleen mukanaan!

Resident Evil 4 Remake: Koko genrensä kiistattoman kärkinimen modernisointi on tehty tahdikkaasti ja ennen kaikkea taidokkaasti.

Resident Evil 4 Remake

VUODEN KLONKKU

The Lord of the Rings: Gollum: Ei arvostelutähtiä.

? / 5

VUODEN 2023 PARHAAT LAITTEET

ÄÄNENTOISTO:

Creative Sound Blaster Katana SE: Upea kokemus niin korville kuin silmillekin. Ilman subwooferia toimivien soundbarien aatelia.

JBL Quantum TWS Air: Laadukkaan äänen nappikuulokkeet sekä tosipelaajille että tasokasta soundia päivittäisessä arkikäytössä kaipaaville.

Razer Kraken Kitty V2 Pro: Etenkin striimaajille soveltuvat mainiot luurit, jotka sekä näyttävät että kuulostavat upealle.

Turtle Beach Stealth Pro: Äärimmäisen mukavat premium-luurit upealla äänentoistolla. Nappivalinta niin tietokoneella kuin pelikonsoleilla pelaaville.

Razer Kraken Kitty V2 Pro

NÄPPÄIMISTÖT:

Logitech PRO X TKL Lightspeed: Kuljetuskotelon sisältävä erinomainen TKL-näppäimistö, joka soveltuu paljon matkaavalle lanittajalle.

Razer BlackWidow V4 Pro: Vuoden ylivertaisin näppäimistö on täynnä loistavia ominaisuuksia niin pelaajille kuin työskentelijöillekin. Monipuolisuudessaan tämä on täysin päihittämätön.

Roccat Vulcan II Mini Air: 65-pelinäppäimistöjen valio, jota ostettaessa täytyy vain ottaa huomioon se ettei sitä saa Pohjoismaisella näppäimistöasettelulla. Jos asia ei ole ongelma, on tämä kokoluokassaan vuoden ylivoimainen ykkönen.

Razer BlackWidow V4 Pro

PELIHIIRET:

Logitech PRO X Superlight 2: Viisinäppäiminen ja vain 60-grammainen pelihiiri, joka toimii kuin ajatus. Pintamateriaalia myöten todellinen täysosuma.

SteelSeries Aerox 3 Wireless: Kuusinäppäiminen hunajakennohiiri, joka on täydellinen 68-grammainen luottoase jokapäiväiseen pelailuun.

SteelSeries Aerox 5 Wireless: 74 grammaan valettu hunajakennoinen yhdeksän ohjelmoitavan näppäimen herkku. Upeasti liikkuva pelikaveri, joka on varustettu erinomaisella ja harvinaisella ylös/alas-näppäimellä.

SteelSeries Aerox 5 Wireless

STRIIMAUSLAITTEET:

Logitech Litra Beam LX: Täydellinen suoratoistovalaisin, joka hengittää eloa niin striimaajan kasvoille kuin monitorin taaksekin.

Razer Seiren Mini: Pieni ja helppokäyttöinen mikrofoni etenkin aloitteleville striimaajille.

Logitech Litra Beam LX

TYÖSKENTELYVÄLINEET:

Logitech Lift: Uskomattoman mukava hiiri pitkiin päätetyöskentelypäiviin ja joka vähentää täydellisesti käteen kohdistuvaa rasitusta.

Logitech MX Keys S Combo: Upea näppäimistö ja erinomainen hiiri, jotka molemmat soveltuvat täydellisen hiljaisiin työskentelyhetkiin.

Logitech Lift

VUODEN 2023 ”TÄTÄ LAITETTA EN TIENNYT TARVITSEVANI”:

NZXT SwitchMix: Ihanan villi lisälaite, joka helpottaa pelaajan elämää odottamattomalla tavalla.

NZXT SwitchMix

Siinä nippu upeita pelejä ja laitteita! Vaan paljon muutakin hyvää on vuoden aikana julkaistu. Vilkaisehan siis ihmeessä kaikki peliarvostelut täältä ja laitearvostelut täältä!

Lisää luettavaa