Pelit

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan – arvostelussa Call of Duty: WWII

Sarjana Call of Duty on rämpinyt identiteettikriisin kanssa jo hyvän tovin. Toisesta maailmansodasta nykypäiväiseen moderniin sotaan siirtyminen oli parasta mitä sarjalle on koskaan tapahtunut, mutta valitettavasti aikajatkumon juna ei pysähtynyt ajoissa. Futuristinen lähestymistapa jakoi vannoutuneen yhteisön raivon partaalle. Nyt on kuitenkin aika palata toisen maailmansodan rivisotilaan saappaisiin.

Pimeän puolen houkutukset – arvostelussa Star Wars: Battlefront 2

EA:n uusin Tähtien Sota -tuote Star Wars: Battlefront 2 jatkaa edeltäjänsä viitoittamalla tiellä vuoden kovimpien räiskintäpelien eturintamassa. Voiman pimeä puoli on valitettavasti myös vahvana läsnä mikromaksujen muodossa, jotka todella ansaitsivat rahastuksesta nousseen mekkalan. Julkaisijan vajoaminen jälleen pimeän puolen houkutuksiin on valitettavaa, sillä Battlefront 2 on ainakin kaikille fanipojille kelpo jatko-osa, joka parantaa edeltäjästään lähes jokaisella osa-alueella.

Julmia aikeita – arvostelussa Hidden Agenda

Supermassive Gamesin uutukainen Hidden Agenda on PlayLink -sovellusta hyödyntävä murhamysteeri, joka on koettavissa kaveriporukan yhteispelinä. Hirvittävän The Trapper -sarjamurhaajan jahti saa aivan uuden ulottuvuuden, kun osalla pelaajista onkin tavoitteena ohjata tarinaa yllättäviin suuntiin. Keskinäistä juonittelua ja kavereiden selkään puukottamista on tarjolla koko rahan edestä.