Toimittaja: Samu Turkia

Sanon nyt suoraan: zombeja on aina varaa leikata – katsauksessa Call of Duty: Black Ops Cold Warin viimeiset zombit

Uuden Call of Dutyn julkaisun ollessa aivan kulman takana, on Treyarchin aika siirtyä sivuun oman paukuttelunsa kanssa. Call of Duty: Black Ops Cold War on tullut niin sanotusti päivityskaarensa päätyyn kuudennen kauden startatessa. Lopun koittaessa pelaajakuntaa hemmotellaan erinomaisella zombikartalla.

Aivot kirjaimellisesti narikkaan – arvostelussa Paint the Town Red

Pelimaailman ei tarvitse aina muodostua eeppisistä tarinoista, huikeista grafiikoista tai edes suuryleisöllä varustetusta moninpeliyhteisöstä. Toisinaan arjen keskelle on mukava saada palanen jotain simppeliä ja yksinkertaista, joka ei ota itseään liian tosissaan. Paint the Town Red on vallan miellyttävä sekoitus hieman löysempää otetta alalle ja täten teoksella on käytännössä kaikki avaimet nousta vaikka kulttimaineeseen.

Odottavan aika oli pitkä ja nyt siitä palkitaan – mitä kuuluu Call of Duty: Black Ops Cold Warin zombeille?

Pari kuukautta sitten startannut kiukuttelu saa viimein loppunsa. Erityisesti zombimoodistaan pidetty Call of Duty: Black Ops Cold War on saavuttanut neljännen kautensa puolivälin. Tässä tapauksessa se tarkoittaa lisää elävien kuolleiden kaatamista. Tervetuloa Berliiniin matkalle, jota et hetkeen tule unohtamaan.

Hiljalleen maatuvaa mielihyvää – mitä kuuluu Call of Duty: Black Ops Cold Warin zombeille?

Tuoreimman Call of Dutyn zombimoodi löi viime vuonna huikean hienon kunnarin julkaisunsa jälkeen. Maaliskuussa esitelty isomman kaliiberin Outbreak suoriutui myös upeasti ja oli todella freesi kokemus perinteisten selviytymisotteluiden joukkoon. Reilu pari kuukautta myöhemmin vauhti alkaa kuitenkin laahustamaan hieman paikoillaan ja tilanne vaikuttaa uhkaavalta.

Ei tahmaa turkissa – arvostelussa Biomutant

Ruotsalaislähtöisen Experiment 101 studion neitsytmatka Biomutant nosti päätään ensimmäistä kertaa yleiseen tietoon vuonna 2017. Yleinen tieto tosin ei ole saavuttanut ihan jokaista, sillä allekirjoittanut ei tiennyt teoksesta oikeastaan mitään ennen seikkailun alkua. Tilannehan ei varsinaisesti ole sieltä huonoimmasta päästä, sillä Biomutant tekee mieleenpainuvan vaikutuksen melkein ensimetreiltä lähtien.

Rakastetun retrospektaakkelin comeback – arvostelussa Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition

Vuonna 2010 julkaistu iki-ihana retrohenkinen beat ‘em up -teos Scott Pilgrimistä on saanut ansaitsemansa comebackin. Löyhästi saman nimisiin sarjakuvaromaaneihin perustuva pätkintä katosi jäljettömiin vuoden 2014 lopussa ilmeisesti lisenssioikeuksien vanhetessa. Hieman jopa yllättäen ilmaantunut Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition on juuri niin hyvä kun 11 vuotta sitten ennen katoamistaan.