Toimittaja: Ville Thurman

Hasta Siempre, Comandante! – arvostelussa Far Cry 6

Diktaattorin elkein kansaa sortava Antón Castillo tulisi syöstä vallasta ja vihreäksi helvetiksi muuttunut saarivaltio pitäisi muuntaa samalla takaisin trooppiseksi paratiisiksi. Toimeen ryhtyy orpona varttunut ja armeijan leivissä oppinsa saanut rämäpää Dani Rojas. Sissisodankäyntiin painottavan maineikkaan sarjan kuudes osa on varsinaista pelaamisen riemujuhlaa.

Taas yksi ötökkäjahti – arvostelussa Aliens: Fireteam Elite

Vaisujen fanfaarien saattelemana lähes salaa markkinoille laskettu Aliens-universumiin sijoittuva yhteistyöräiskintä pyrkii kuittaamaan edellisen kamalan Aliens: Colonial Marinesin maksamatta jääneet velat. Niin suojaräiskinnöiltä kuin Left 4 Dead -peleiltä paljon lainoja ottava teos jättää jonkin verran toivomisen varaan, mutta samalla se on yllättävän nautittava kokonaisuus.

Harharetkillä – arvostelussa Immortals Fenyx Rising: The Lost Gods

Erinomaisen Immortal Fenyx Risingin lisäsisältöpaketit näyttivät paperilla kiehtovilta. Suoraa jatkoa pääpelin tarinalle, Kiinan mytologiasta ammentava sivuseikkailu ja isometrisestä kuvakulmasta kuvattu lisäpaketti ovat nyt saaneet julkaisunsa, mutta valitettavasti isompiin kemuihin Olympoksen huipulla ei juurikaan ole aihetta.