Toimittaja: Esa Linna

Kävelevien kalmojen viimeinen näytös – arvostelussa The Walking Dead: Final Season

Jo vuonna 2012 aloitettu The Walking Dead -pelisarja pääsi kuin pääsikin finaaliinsa saakka. Sarjan luonut Telltale Games meni konkurssiin ennen kuin viimeisen kauden osat oli saatu julkaistua, mutta hätiin ehti alkuperäisten sarjakuvien luoja Robert Kirkman uudella peliyhtiöllään Skybound Gamesilla. The Walking Dead: Final Seasonin neljä viimeistä osaa on nyt viimein julkaistu.

The Walking Dead: Final Season – katsaus kauden avauskolmikkoon

Telltale Gamesin The Walking Dead -pelien julkaisut uhkasivat loppua ennen viimeisen kauden pääsyä maaliin, kun yhtiö ilmoitti joutuvansa laittamaan laput luukulle kesken kaiken. The Walking Dead -sarjakuvien luoja Robert Kirkmanin Skybound Games otti kuitenkin Final Seasonin haltuunsa ja palkkasi Telltalen porukkaa viimeistelemään episodipelien kunniakkaan lopun.

Uudelleen sytytetty lohikäärmeen henkäys – arvostelussa Spyro Reignited Trilogy

Spyro-pelisarjan kolme ensimmäistä osaa olivat aikoinaan eräitä PlayStationin parhaimpia julkaisuja, sillä mainio pelattavuus, nätit kolmiulotteiset grafiikat ja hauskat hahmot tekivät peleistä ikisuosikkeja pelaajan iästä riippumatta. Valitettavasti Insomniac Games ei kolmikon jälkeen Spyroja ole kehittänyt, eikä pienen ja pippurisen lohikäärmeen vetovoima ole palannut. Spyro Reignited Trilogyssa päästään kuitenkin lähelle, sillä se sisältää juuri nämä kolme klassikkoa päivitettyinä versioina.

Kalmantuoksuinen seikkailu 30-luvun Egyptiin – arviossa Strange Brigade

1930-luvun Egyptiin sijoittuva Strange Brigade vyöryttää pelaajan eteen hurjan määrän kalmoja, muumioita, jättiskorpioneja ja muita kuolemalta löyhkääviä yliluonnollisia otuksia. Vain ja ainoastaan neljästä seikkailijasta koostuva ryhmittymä Strange Brigade pystyy pistämään hanttiin noitakuningatar Setekin ohjastamalle oliolaumalle. Vai pystyykö?