Pelilaitteiden joululahjaopas 2023

Onko lahjat vielä hankkimatta? Tästä vinkit tämän joulun kuumimpiin koviin paketteihin!

07.12.2023

Oletko ostamassa itsellesi joululahjaa? Tai ystävällesi? Oli kyseessä sitten aloittelija tai kovan luokan e-urheilija, tässä Tiltin arvostelijaköörin rautaisimmat vinkit kaikille pelaajille!

Laitteen nimeä klikkaamalla pääset lukemaan sen arvostelun.

KUULOKKEET

Aloittelijalle ja kohtuullisella budjetilla: NZXT Relay -kuulokkeet ovat käyttömukavuudeltaan ensiluokkaiset langalliset peliluurit.

E-urheilijalle: Razer BlackShark V2 Pro sisältää ekvalisaattoritasoja useille esports-peleille. Nämä luurit istuvat päähän äärettömän mukavasti.

Striimaajalle: Razer Kraken Kitty V2 Pro -kuulokkeet ovat söpöäkin söpömmät luurit kaikenlaisiin yleisöä piristäviin striimaushetkiin.

Kaikenlaisille pelaajille ja isolla budjetilla: Turtle Beach Stealth Pro on äänenlaadultaan aivan loistava tapaus.

Kannattaa myös ehdottomasti katsastaa tietokone- ja PS5-yhteensopivat Logitech PRO X 2 Lightspeed -kuulokkeet!

Razer BlackShark V2 Pro

NÄPPÄIMISTÖT

E-urheilijalle: Razer BlackWidow V4 Pro on täysverinen taisteluasema, joka sisältää aivan loistavia ominaisuuksia.

E-urheilijalle TKL-vaihtoehto: Logitech PRO X TKL Lightspeed on jämerästi paikoillaan pysyvä pelinäppäimistö erittäin hyvällä tuntumalla.

Työskentelijälle: Logitech Wave Keys tarjoaa ergonomisen muotoilun lisäksi erinomaisia toimintoja.

Logitech Pro X TKL Lightspeed

HIIRET

Aloittelijalle: Trust GXT 110 Felox on edullinen ja erinomainen valinta ensikoneen ostajalle.

E-urheilijalle: Logitech PRO X Superlight 2 on viisinäppäimisten pelihiirien valio, joka painaa vain 60 grammaa.

Kohtuullisella budjetilla: Roccat Kone Air tarjoaa perustoimintojen lisäksi tutustumisen arvoisen shift-näppäimen.

Erikoisempaa etsivälle: upeasti liikkuva ja upealta tuntuva SteelSeries Aerox 5 Wireless sisältää mainion ylös- ja alaspäin painettavan peukalonäppäimen.

Työskentelijälle: erinomaisilla toiminnoilla varustettu Logitech Lift on työskentelyhiirien eliittiä, myös hiljaisuudessaan.

SteelSeries Aerox 5 Wireless

MUUT LAITTEET

Hakusessa jotain muuta pelaamiseen liittyvää? Tässä erinomaisia vinkkejä!

Logitech G Yeti Orb ja Razer Seiren Mini ovat mainioita edullisen hintaluokan mikrofoneja, jotka soveltuvat erinomaisesti aloitteleville striimaajille. Ne ovat eri tavalla muotoiltuja, joten niistä on hyvä valita jokaiselle sopiva yksilö.

Mitäpä olisi striimaaja ilman kunnon valaistusta? Logitech Litra Beam LX -suoratoistovalaisin on suuri askel ammattilaisten maailmaan. Kyseessä ei ole ainoastaan striimausvalo vaan samalla pelitapahtumia ja musiikkia seinälle värikkäästi heijastava valopalkki.

Muotoilultaan mukavat ja äänenlaadultaan erinomaiset ilmajohdinteknologialla toimivat Shokz OpenFit -kuulokkeet ovat aivan erilaiset kuin tavanomaiset nappikuulokkeet. Ne jättävät korvakäytävät vapaiksi pitäen huolen, että käyttäjä kuulee myös ympäristön äänet.

Creative Sound Blaster Katana SE on muhkeaääninen soundbar runsailla optioilla. Tämä erinomaisella äänellä varustettu laite nostaa niin peli- kuin viihdesessioiden tunnelmaa iskevän onnistuneesti. Myös lattialle asetettavalla subwooferilla varustettu Sound Blaster Katana V2X -malli on mainio valinta.

Hiirimatto ei ole välttämättä ainoastaan tärkeä osa pelikokemusta, se voi olla myös todellinen pelipöydän koristaja. RGB-valonauhalla ympäröity SteelSeries QcK Prism on saatavilla viidessä eri koossa, joten sen saa sopimaan pöydälle kuin pöydälle.

Onko kaikki tarvittava jo hallussa? Ei, mikäli siltä vielä puuttuu NZXT SwitchMix! Tämä villi kapistus on huikea valinta kuulokkeita ja kaiuttimia vuorotellen käyttäville pelaajille.

Logitech Litra Beam LX

Oman koneen kasaamista harkitsevien kannattaa lisäksi tutustua Tiltin komponenttiarvosteluihin ja Hei me rakennetaan -juttusarjaan.

Vieläkö pähkäilet? Vilkaise muut kuulokearvostelut täältä, näppäimistöarvostelut täältä ja hiiriarvostelut täältä.

Erinomaista joulun odotusta kaikille Tiltin lukijoille!

Otsikkokuvan toteutti Samu ”Turtza” Turkia.

Lisää luettavaa