Alusta: Xbox One

Roomalaisten riesana – arvostelussa Assassin’s Creed: Originsin The Hidden Ones -laajennus

Lokakuun lopussa ilmestynyt Assassin's Creed: Origins tarjosi tekemistä kymmeniksi tunneiksi, mutta eihän pelkkä emopeli enää nykyaikana tahdo faneille piisata. Ubisoft ilmoittikin jo hyvissä ajoin jatkavansa salamurhaajien syntytarinaa kahdella tarinalaajennuksella. Näistä ensimmäisenä vuoronsa sai The Hidden Ones. Pätkän saa omakseen joko kympin kertamaksulla tai osana kausipassia.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan – arvostelussa Call of Duty: WWII

Sarjana Call of Duty on rämpinyt identiteettikriisin kanssa jo hyvän tovin. Toisesta maailmansodasta nykypäiväiseen moderniin sotaan siirtyminen oli parasta mitä sarjalle on koskaan tapahtunut, mutta valitettavasti aikajatkumon juna ei pysähtynyt ajoissa. Futuristinen lähestymistapa jakoi vannoutuneen yhteisön raivon partaalle. Nyt on kuitenkin aika palata toisen maailmansodan rivisotilaan saappaisiin.

Pimeän puolen houkutukset – arvostelussa Star Wars: Battlefront 2

EA:n uusin Tähtien Sota -tuote Star Wars: Battlefront 2 jatkaa edeltäjänsä viitoittamalla tiellä vuoden kovimpien räiskintäpelien eturintamassa. Voiman pimeä puoli on valitettavasti myös vahvana läsnä mikromaksujen muodossa, jotka todella ansaitsivat rahastuksesta nousseen mekkalan. Julkaisijan vajoaminen jälleen pimeän puolen houkutuksiin on valitettavaa, sillä Battlefront 2 on ainakin kaikille fanipojille kelpo jatko-osa, joka parantaa edeltäjästään lähes jokaisella osa-alueella.