Alusta: Xbox One

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan – arvostelussa Call of Duty: WWII

Sarjana Call of Duty on rämpinyt identiteettikriisin kanssa jo hyvän tovin. Toisesta maailmansodasta nykypäiväiseen moderniin sotaan siirtyminen oli parasta mitä sarjalle on koskaan tapahtunut, mutta valitettavasti aikajatkumon juna ei pysähtynyt ajoissa. Futuristinen lähestymistapa jakoi vannoutuneen yhteisön raivon partaalle. Nyt on kuitenkin aika palata toisen maailmansodan rivisotilaan saappaisiin.

Pimeän puolen houkutukset – arvostelussa Star Wars: Battlefront 2

EA:n uusin Tähtien Sota -tuote Star Wars: Battlefront 2 jatkaa edeltäjänsä viitoittamalla tiellä vuoden kovimpien räiskintäpelien eturintamassa. Voiman pimeä puoli on valitettavasti myös vahvana läsnä mikromaksujen muodossa, jotka todella ansaitsivat rahastuksesta nousseen mekkalan. Julkaisijan vajoaminen jälleen pimeän puolen houkutuksiin on valitettavaa, sillä Battlefront 2 on ainakin kaikille fanipojille kelpo jatko-osa, joka parantaa edeltäjästään lähes jokaisella osa-alueella.

Kaasukuninkaan paluu – arvostelussa South Park: The Fractured But Whole

Pari vuotta sitten ilmestynyt South Park: The Stick of Truth oli lähestulkoon täydellinen peli kulttisarjan ystäville. Odotukset Ubisoftin tuottamalle jatko-osalle The Fractured But Whole ovatkin korkealla, eikä vähiten siksi, että sarjan luojat Trey Parker ja Matt Stone vastaavat jälleen suurelta osin pelin tarinasta ja ääninäyttelystä. Edeltäjänsä tapaan uutukainen on yhdistelmä seikkailupeliä sekä vuoropohjaisella taistelulla varusteltua japsiropea sovitettuna South Parkin kaikesta pilkkaa tekevään muottiin.