Alusta: XBOX 360

Tarinaniskentää rajamailta – arvostelussa Tales from the Borderlands

Telltale Gamesin parhaimmistoon kuuluva tarinatuokio poistui digitaalisilta kauppapaikoilta yhtiön traagisen konkurssin ja monimutkaisten lisenssisolmujen myötä. Sotkut on vihdoin selvitetty, joten teos tekee paluun kuluttajien saataville. Onko ruuti vielä kuivaa vai onko lipas ladattu täyteen suutareita?

Nostalginen kuningas koskettaa ja koukuttaa – arvostelussa Kings Questin episodit IV: Snow Place Like Home ja V: The Good Knight

The Odd Gentlemenin ja Sierra Entertainmentin seikkailupeliklassikko King’s Questin uusi tuleminen huipentuu kahden viimeisen episodin myötä. Uuden tarinan lisäksi tarjolla on myös runsaasti nostalgiarypäyksiä jo 80-luvulla alkunsa saaneesta sarjasta. Elämän syvät tunne-elämykset on osattu kietoa tarinaan sisälle niin aitoina, että juoni muuttuu tunteiksi ja tekniikka todellisuudeksi.

Arviossa yksinkertainen Skulls of the Shogun – ”Kuin tehty kännykkäsukupolvelle”

Skulls of the Shogunissa pelaaja on kuollut kenraali Akamoto, joka ei jaksa odotella kuoleman porteilla satoja vuosia päästäkseen sisään tuonpuoleiseen. Akamoto päättää värvätä ympärilleen joukkion muita sotureita, joiden kanssa lähdetään taisteluun petollista sotilasta Kurokawaa vastaan. Juoni on silkkaa huttua, mutta tarjoaa monia hihityshetkiä ja typerääkin typerämpiä sanailuja.

Arviossa Zumba Fitness Core – ”Kaikille skeptisille tekisi hyvää”

Zumba Fitness Coressa virtuaaliopettajina toimii alan ykkösnimiä. Pelaajan pitää seurata näiden liikkeitä ja toistaa niitä Kinectin ääressä. Peli pisteyttää liikkeet, ja zumbatun kappaleen jälkeen ruudulla näkyy myös tähtilukema sekä kulutettujen kalorien määrä. Kuten aina automaattisten kalorilaskureiden kanssa, kannattaa Zumba Fitness Corenkin laskuriin suhtautua kriittisesti, sillä kuntoilu on aina yksilöllistä.