Tarkempaa tietoa MGS V:n mikromaksuista – Näin Forward Operating Base -moodi toimii

FOB-moodia pääsee pelaamaan ilman mikromaksuja.

Reilu viikko sitten kerroimme pelisivusto Gamespotin raportoineen Metal Gear Solid V: The Phantom Painin sisältämän PvP-moodin olevan kokonaan mikromaksumuurin takana. Pelijulkaisija Konami ehti sittemmin jo kiistää väitteet, mutta varmaa tietoa asiasta saadaan vasta nyt.

MGS V:n serverit ovat nimittäin avautuneet ja ennakkoon pelin saaneet ovat päässeet tutkimaan lähemmin Forward Operating Base -moodia. Destructoid tietääkin nyt kertoa, että FOB on lähtökohtaisesti maksuton, mutta moodissa on mahdollisuus käyttää mikromaksuja.

Homma toimii näin: Kun pelissä on edennyt tarpeeksi pitkälle, pelaajalle tarjotaan mahdollisuutta laajentaa Mother Base -tukikohtaa pienemmillä Forward Operating Base -tukikohdilla. Destructoidin mukaan ensimmäinen tukikohta, jonka voi sijoittaa joko Tynnellemerelle tai Pohjois-Atlantille on ilmainen, mutta lisätukikohdat muihin sijainteihin kustantavat sitten MB Coins -valuuttaa (Mother Base Coins), jota lunastetaan mikromaksuilla.

Pelaajat pääsevät siis rakentamaan FOB-tukikohtaa ja kamppailemaan toisten pelaajien tukikohtia vastaan myös ilmaiseksi, mutta jossain määrin rajatusti. Jää nähtäväksi, kuinka paljon mikromaksujen olemassaolo pelaamista käytännössä sitten rajoittaa. Kiva kuitenkin, että moodi ei ainakaan lähtökohtaisesti vaadi lisäinvestointeja.

Lisää luettavaa