Konami kiistää pelisivuston väitteet MGS V:n moninpelin maksullisuudesta

Eilen kerroimme pelisivusto Gamespotin raportoineen, että osa pian ilmestyvän Metal Gear Solid V: The Phantom Painin moninpelistä olisi lukittu mikromaksujen taakse. Gamespotin mukaan PvP-muotoisen Forward Operating Base -moodin pelaamiseen vaadittaisiin pelin sisäistä MB-valuuttaa, jota pelajaat joutuvat lunastamaan oikealla rahalla.

Nyt Kotaku kuitenkin raportoi pelijulkaisija Konamin kiistäneen Gamespotin väitteet täysin.

”Gamespot julkaisi arvostelunsa jälkeen artikkelin, jonka mukaan PVP (FOB) -moodi MGS V: TPP:ssä olisi lukittu mikromaksumuurin taakse, ja tämä ei yksinkertaisesti pidä paikkansa,” Konamin lausunnossa todetaan.

Kotaku spekuloi uutisessaan, että Konami saattaa kiistää tietoja myös vain siksi, ettei yhtiö ollut vielä valmis niitä jukistamaan, mutta toisaalta kun pelin julkaisu on enää viikon päässä, olisi julkaisijalta melko lyhytnäköistä levittää vääriä tietoja pelistä.

Totuus mikromaksuista selviää viimeistään viikon kuluttua, kun The Phantom Pain saapuu kauppoihin. Tuorein MGS-peli ilmestyy PC:lle, sekä uuden ja vanhan sukupolven PlayStationille ja Xboxille.

Lisää luettavaa