Yli kymmenen vuoden odotus päättyy – viimeinen tilaisuus saada peli huippuedullisesti!

Erittäin toimivaa zombiselviytymistä pilkkahintaan, mutta vain rajoitetun ajan!

23.04.2024

7 Days to Die ei varmasti ole enää tässä vaiheessa järin tuntematon tuotos kenenkään korville. Amerikkalaislähtöisen The Fun Pimpsin kunnianhimoinen zombiselviytymiseepos on jäänyt historiaan ollessaan yksi pisimpään Steamin Early Access -ohjelmassa viihtynyt videopeli. Pitkä kehitystyö on kerännyt osakseen myös melko alasävytteistä huumoria sen ollessa näinkin pitkän ajan jälkeen yhä teknisesti lopputuotteen alpha eikä edes beeta.

Arvostettu zombiraina sai viimeisimmän isomman päivityksensä vuoden 2023 kesän seutuvilla, kun teoksesta julkaistiin Alpha 21 -versio. Päivitys rikkoi samalla koko pelin historian samanaikaisten pelaajien ennätyksen tuoden lähes satatuhatta innokasta selviytyjää zombien pariin kertalaakista.

Nyt studio on ilmoittanut hiljattain YouTube-kanavansa kautta, että 7 Days to Dien odotettu seuraava etappi Alpha 22 vaihtaakin nimensä Alpha Exodukseksi ja teos saa nimensä perään virallisen 1.0-versionumeron. Selviytymiseepos skippaa siis täysin loput aikaisemmin arvioidut alphaversiot sekä koko beetavaiheen ja siirtyy lopulliseen julkaisuunsa.

Studio on luvannut jatkaa teoksen kehitystyötä valmistumisesta huolimatta, mutta kertovat samassa ilmoituksessaan saaneensa pelinsä siihen pisteeseen, että sitä kehtaa kutsua valmiiksi.

7 Days to Die 1.0 julkaistaan Steamiin, PS5:lle ja Xbox Series -konsoleille kesäkuun aikana. Studio tarjoaa vielä mahdollisuuden napata teoksen Steamista naurettavalla 76% alennuksella. Itselleen pelin saa viidellä ja puolella eurolla ”kaverille kans” -paketin maksaessa naurettavat 8,87 euroa. Tarjous päättyy 29.4.2024.

Lisää luettavaa