Nyt ketuttaa pahasti: MGS V:n PvP-moodi vaatii toimiakseen mikromaksuja!

The Phantom Painin varhainen arvio paljasti ikävän yksityiskohdan.

Ensimmäiset pelimediat ovat jo saaneet käsiinsä Metal Gear Solid V: The Phantom Painin, ja arviot ovat olleet ylistäviä. Gamespotin arviossa selvisi kuitenkin eräs hyvin ikävä yksityiskohta.

Peli sisältää Forward Operating Base -moodin, jossa pelaajat voivat tehdä hyökkäyksiä toistensa rakentamiin tukikohtiin. Gamespot kuitenkin huomasi, että tämä moninpelimuoto tulee maksamaan ihan oikeaa rahaa.

Tehdäkseen hyökkäyksen Forward Operating Base -moodissa, pelaaja tarvitsee nimittäin MB Coin -valuuttaa, jota lunastetaan tietysti mikromaksuila. Tarkemmin Gamespotin oli hankala moodia arvioida, sillä MGS V:n online-peli ei vielä ole linjoilla.

Konamin PR-tiimi ehti jo kommentoimaan asiaa Gamespotille, mutta julkaisijan toimesta ilmoitettiin vain, etteivät he vielä voi julkistaa yksityiskohtia F.O.B. -moodin mikromaksumallista. Olipa lopputulema mikä tahansa, mikromaksujen vaatiminen pelkästä moninpeliin osallistumisesta on kyllä kurja temppu, etenkin kun online-pelaaminen on jo muutenkin maksullista kaikilla alustoilla paitsi PC:lle ja PS3:lla.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ilmestyy 1. syyskuuta, ja pelin virallisen julkaisutrailerin pitäisi olla linjoilla huomenna.

Lisää luettavaa