Yksi viime vuosien ylistetyimmistä televisiosarjoista saa toisen kauden – uudet jaksot saatu vihdoinkin kuvattua, valmista on luvassa vuoden lopussa

Erotus (Severance) etenee toiselle kaudelleen.

24.04.2024

Severancen (Erotus) kuvaukset on saatu päätökseensä toisen tuotantokautensa osalta.

Apple TV:n Severance herätti äärimmäisen positiivistä pöhinää ilmestyessään vuonna 2022. Sarjahan kertoo mystisestä erotusmenetelmästä, jonka myötä ihmiset eivät muista, mitä työpaikalla tapahtuu – tietysti myös toisinpäin. Kiehtovaa asetelmaa lähtevät selvittelemään Mark (Adam Scott), Dylan (Zach Cherry), Irving (John Turturro) sekä eritoten uutena työntekijänä paikkaan saapuva Helly (Britt Lower).

Toista kautta on odoteltu pitkään ja moisen kuvaukset viivästyivätkin Hollywoodin lakkojen takia. Nyt valmista on kuitenkin tulossa ja toisen tuotantokauden onkin tarkoitus pyyhältää Apple TV+ -palveluun vielä kuluvan vuoden aikana. Applen jäsenyyden voi napata paraikaa kolmeksi kuukaudeksi vaikka maksutta, kuten uutisoimmekin aiemmin.

Severance on ollut niin kriitikkojen kuin tavallisten tallaajienkin mieleen. IMDB:ssä sarjan arvosana on tällä hetkellä 8.7, Rotten Tomatoesin tomatometer puolestaan huitelee peräti 97 prosentin tienoilla.

Lähde: Collider

Lisää luettavaa