Alustat: Sega Saturn

Vuoden 1997 Jurassic Park -pelissä pelaajat palkittiin nasevalla viestillä: Sammuta kone ja mene ulos!

Vaikka ehkä pelasitkin vuonna 1997 PlayStationille ja Sega Saturnille julkaistua The Lost World: Jurassic Park -peliä, et välttämättä nähnyt alla olevaa videota. Hiljaittain meemisivusto Memebasessa jaettu pätkä on nimittäin salainen palkintovideo, jonka pelaaja saa auki vain kerättyään kaikki DNA-bonukset.

Mielipide: On onni, että PS4 ei ole taaksepäinyhteensopiva niin kuin Xbox One

Kun Microsoft julkisti tuovansa Xbox Onelle taaksepäinyhteensopivuuden Xbox 360 -pelien kanssa, pelimaailma meni pähkinöiksi ja pohti, oliko tämä se ase, minkä Mikkisofta tarvitsi Pleikkarin ylivaltaa vastaan taistellakseen. Tuosta alkaa olla jo hyvä tovi aikaa, mutta markkinat ovat edelleen visusti Sonyn puolella.

Tällä suosikkipelillä on aivan huikea Facebook-sivusto – Onko parempaa ylläpitoa koskaan nähty?

Sonic the Hedgehog on maailman tunnetuin siili, mutta mitä kaikki eivät ehkä tiedä, on hahmo peleissään myös tavallisesti varsin nokkela, näsäviisas ja sarkastinen. 25 vuotta tänä vuonna täyttävän sinisen elukan virallinen Facebook-sivu onkin ottanut tehtäväkseen levittää todella hauskaa ja yllättävää huumoria sosiaaliseen mediaan. Moni voisi sanoa, että sivuston huumori on parempaa kuin sarjan pelit ovat vuosiin olleet.