Poikkeuksellista herkkua luvassa – moni retropelisarja kääntymässä televisioon ja elokuviin!

Nyt on Segan ystävällistä harvinaista namia tarjolla.

Uuden julkistuksen mukaan Segan yhteistyökumppani Stories International aikoo alkaa yhteistyössä Circle of Confusion -firman kanssa tuoda Segan suosittuja pelisarjoja sekä elokuviksi että televisioon. Ainakin Mega Drive -klassikoista Altered Beastista (1988) ja Streets of Ragesta (1991) on tehty suunnitelmia. Toistaiseksi ei ole selvyyttä siitä, onko luvassa animaatiota vai aitoja näyttelijöitä.

Stories Internationalilla on lisäksi työn alla elokuva- ja televisioprojekteja, jotka pohjautuvat Shinobiin, Golden Axeen, Virtua Fighteriin, The House of the Deadiin sekä Crazy Taxiin. Maanantaina firma ilmoitti pyrkivänsä yhteistyöhön suurien elokuvastudioiden, tuottajien ja filmintekijöiden kanssa englanninkielisiä elokuvia sekä maailmanlaajuisesti julkaistavia televisiosarjoja varten.

Valitettavasti tämän enempää tietoa ei vielä ole saatavilla, mutta vanhana Sega-fanina on mielenkiintoista nähdä, miten nämä sarjat kääntyvät toiseen muotoon – etenkin kun monikaan peleistä ei ole kovinkaan tarinapohjaisia, eikä niissä näin ollen ole olemassa valmista maailmaa tai sen suurempaa tarttumapintaan.