Tällä suosikkipelillä on aivan huikea Facebook-sivusto – Onko parempaa ylläpitoa koskaan nähty?

Sonic the Hedgehog on maailman tunnetuin siili, mutta mitä kaikki eivät ehkä tiedä, on hahmo peleissään myös tavallisesti varsin nokkela, näsäviisas ja sarkastinen. 25 vuotta tänä vuonna täyttävän sinisen elukan virallinen Facebook-sivu onkin ottanut tehtäväkseen levittää todella hauskaa ja yllättävää huumoria sosiaaliseen mediaan. Moni voisi sanoa, että sivuston huumori on parempaa kuin sarjan pelit ovat vuosiin olleet.

Sonicia nuorempana suuresti fanittanut Tilt-toimittaja käytti aamuyöstä runsaasti aikaa lukiessaan Sonicin virallisen sivun toinen toistaan huvittavampia ja tykätympiä kommentteja ja päivityksiä. Jos laadukas huumori kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti pistää sivu seuraukseen. Seuraavassa muutamia parhaita paloja viime ajoilta.

Ensimmäisenä vuorossa on sivuston tuore ystävänpäiväpäivitys, joka vitsailee sillä, kuinka pelisarjan Amy-siili yrittää jatkuvasti jahdata ihastustaan Sonicia. Friend Zone kääntyy suomeksi kaveritasoksi, ja Sonic-pelit ovat tuttuja zoneistaan.

Hyvää ystävänpäivää! Tämä on tarkoitettu kaikille niille, jotka yrittävät päästä kaveritasolta eteenpäin”, Sonic-sivu päivittää.

Screen Shot 2016-02-15 at 02.38.16

Fani nimellä Ray the French Guy kommentoi alle vitsin siitä, kuinka Amy niin usein varjostaa Sonicia ja joutuu sitten robottien kidnappaamaksi, mihin sivusto vastaa: ”Kun haluaisit vain pelastaa maailman, mutta sinun tulee pelastaa vainoajasi ensin”. Tämä kommentti on saanut 696 tykkäystä.

Screen Shot 2016-02-15 at 02.38.35

Wyatt Blake -niminen henkilö kommentoi, kuinka hän toivoisi, että ei olisi itse vain kaveritasolla. Sonic kommentoi: ”Älä koskaan luovuta, Wyatt”. 458 tykkäystä.

Screen Shot 2016-02-15 at 02.38.44

Cody Carpio pyytää Sonicia ystävänpäiväseuralaisekseen, mihin Sonic vastaa: ”Rakkautemme on kiellettyä, Cody. Kuulimme kuitenkin, että Tony-tiikeri olisi vapaana”. 430 tykkäystä.

Screen Shot 2016-02-15 at 02.52.07

Moni Sonicin virallisen sivuston tykkääjä on selvästi ollut myönteisesti yllättynyt sivuston viljelemästä huumorista. Tästäkin on tullut lukuisia hauskoja sananvaihtoja fanien ja fanitettavan välille.

Nico King kommentoi: ”Jos ylläpitäjät täällä saavat rahaa siitä, että he kirjoittelevat tällaisia korkealaatuisia meemejä, niin nostan heille hattua – he ovat saaneet ehkäpä parhaan työn koskaan”, mihin sivusto vastasi: ”Kultaiset sormukset lasketaan rahaksi, eikös?” 581 tykkäystä.

Screen Shot 2016-02-15 at 02.39.21

Anthony DiDonato kertoo, kuinka 90 % ajasta hän käyttää Facebookia vain nähdäkseen, mitä Sonic puuhailee. Sonic vastaa: ”90 % ajasta pidämme sinua aika mahtavana tyyppinä”.

Screen Shot 2016-02-15 at 02.41.13

Joku julkaisi seuraavan uskomattoman kuvan läheisestä kaupastaan, jossa joku oli taiteillut Sonicin kuvan patukoiden päädyistä.

uskomatonsonic

Sonicin vastaus: ”Printtaa tämä kommentti ja kerro tämän mestariteoksen tekijälle, että me rakastamme häntä”.

Screen Shot 2016-02-15 at 02.42.29

Joulun aikaan Phoebe Wolff toivoitteli hyvää joulunodotusta Sonicin Facebook-sivun ylläpidolle. Sonic vastasi: ”Itse asiassa olemme vain älyllinen ohjelma, jonka SEGAn ohjelmoijat ovat luoneet. Meillä ei ole sielua. Olemme olemassa vain luodaksemme meemejä. Yksinäinen elämä, mutta emme tiedä muusta”.

Screen Shot 2016-02-15 at 02.42.52

Shawn Horvatic -niminen fani jo ehti kummastella, onko Sonicin Facebook-sivu totta tai tosissaan. Sonicin mysteerinen vastaus: ”Koko elämäsi on ollut pelkkää unta. Me puhumme sinulle toiselta puolelta. Tämä sivu on vain kanava, media, katalysaattori tuomaan sinua lähemmäs totuutta. Herää, Shawn. Herää ja tule takaisin luoksemme. Kaikki haluaisivat kovasti lähteä keilaamaan”.

Screen Shot 2016-02-15 at 02.43.39

Tämä on paras sivu, jota seuraan Facebookissa”, Troy Watts -niminen fani kertoi. Sonic vastasi: ”Troy Watts, sinä olet uusi lempi-ihmisemme seuraavan viiden minuutin ajan”.

Screen Shot 2016-02-15 at 02.43.58

Sonic myös pastesi seuraavan videon Facebookiin virallisena siilien päivänä:

Nick Greene vitsaili videon alle, kuinka seuraavan Sonic-pelin grafiikka näyttää todella realistiselta. Sonic vastasi: ”Odotahan kun näet, kun hän saa kaikki Chaos-smaragdit”. Sonicilla on peleissään usein ominaisuutena muuttua smaragdit kerättyään vahingoittamattomaksi Super Soniciksi.

Screen Shot 2016-02-15 at 02.40.07

Harvoinpa tällaista huumoria näkee näin virallisella tasolla. Ehdotonta yläpeukkua siis Tiltin toimitukselta!