Kulttiklassikko saa uuden testiserverin 15 vuotta pelin julkaisun jälkeen!

Blizzard testaa edelleen ikivanhaa kulttiklassikkoaan.

Blizzard tunnetaan muun muassa World of Warcraftistaan, mutta studio jaksaa rakastaa edelleen vanhempia klassikoitaan.

Eurogamer uutisoi Blizzardin päivittävän Warcraft III:sta ja käynnistävänsä pelin moninpelissä uuden testiserverin – vain rapiat 15 vuotta pelin alkuperäisen julkaisun jälkeen. Blizzard itse kertoi asiasta Battle.net -foorumillaan, mistä kyseiset päivitykset voi käydä lataamassa.

Tällä kertaa peliä pyritään tasapainottamaan muun muassa tasapuolisemmalla resurssien asettelulla ja tasapäistämällä mahdollisuuksia luoda lisätukikohtia kartalle. Testiserverillä pyöritetään kahdesta neljään pelaajan joukkuematseja, yksi-vastaan-yksi -kaksinkamppailuja ja kaoottisempia kaikki-vastaan-kaikki -otteluita.

Blizzardin klassikko-osastolla tunnustetaan, että pelin verkkokoodi ei toimi aivan moderneilla standardeilla, joten lagipiikkejä saattaa esiintyä. Tämän lisäksi pelin matchmaking-koodi toimii vielä toistaiseksi hieman epäloogisesti, joten verkko-otteluiden löytyminen saattaa vielä odottamattoman pitkään.

Peliä ei Steamista löydä, mutta Blizzardin Battle.net -verkkokaupasta Warcraft III:n voi poimia pelattavaksi alle 10 eurolla.