Overwatchissa oli jo homoseksuaalinen nainen – nyt pelistä paljastui lisää monimuotoisuutta

11.03.2017

Blizzard on pelinsä kanssa hyvällä asialla.

On yllättävää, kuinka paljon positiivista Blizzard pyrkii pelillään tekemään. Tämä lähinnä siinä mielessä, että Overwatch on kuitenkin pääasiassa räiskintäpeli, jotka eivät lähtökohtaisesti ole kovinkaan syvällisiä tapauksia.

Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että Overwatch-hahmo Symmetra on autistinen. Asiasta spekuloitiin aiemminkin, kun hahmo viittasi niin sanottuun ”sijoitukseensa spektrillä” A Better World -sarjakuvassa: ”Kun minulta ennen kysyttiin, mihin sijoitun spektrillä, se häiritsi. Koska tiesin sen olevan totta. Se ei häiritse minua enää. Koska voin tehdä asioita, mihin kukaan muu ei pysty”.

Nyt Jeff Kaplan, Overwatchin peliohjaaja, on vastannut fanikirjeeseen, että hahmolla on paitsi autismi, se on myös Blizzard-tiimin yksi rakkaimmista hahmoista.

Overwatchin hahmot ovat edustavat monenlaista monimuotoisuutta, sillä mukana on eri ikäryhmiä, eri tavalla kauniita hahmoja, eri kansallisuuksia ja muutenkin erilaisia henkilöitä. Joulukuussa paljastui, että naishahmo Tracer on homoseksuaali.

 

Lisää luettavaa