No höh! – Männäsukupolven loistopelit toimivat Xbox Onella viikonloppuna vain vahingossa

Eilen uutisoimme, että joukon Xbox 360 -pelejä oli huomattu toimivan Xbox Onen takaperin yhteensopivuuden kautta, vaikkei niiden saatavuudesta ollut tiedotettu mitään. Pelien joukossa oli loistava Red Dead Redemption, sekä ainakin Tekken Tag Tournament 2, Left 4 Dead 2, Halo Wars ja Castlevania: Symphony of The Night.

Nyt Xbox Live -pomo Larry Hryb, eli tuttavallisesti Major Nelson, on kommentoinut asiaa.

”Microsoft testaa kaikkia Xbox 360 -pelejä emulaattorillamme taatakseen laadukkaan kokemuksen kaikissa peleissä,” Hryb kommentoi Redditissä Polygonin mukaan. ”Virheen vuoksi osa parhaillaan testattavista peleistä oli vahingossa pelattavissa.”

”Olemme sittemmin estäneet pääsyn peleihin, ja pahoittelemme tästä aiheutunutta sekaannusta.”

Hryb ei kertonut, milloin Red Dead ja muut pelit tulisivat virallisesti yhteensopiviksi Xbox Onen kanssa, eikä Microsoft tule jatkossakaan ilmoittamaan kaikista peleistä. Polygonin mukaan yhteensopivat pelit tulevat jatkossa vain ilmestymään osaksi Xbox-pelikirjastoa, jos pelaaja omistaa ne Xbox 360:llä.

Tästäkin huolimatta Hryb lupaili lisätietoja tulevista julkaisuista pian, joten ei auta muu kuin odotella. Onneksi mainitut pelit ovat kuitenkin varmasti tulossa Xbox One -yhteensopiviksi. Vain ajankohta on hämärän peitossa.

Lisää luettavaa