Yksi edellisen sukupolven parhaista peleistä toimii pian myös uudella konsolilla – Osa pelaajista sai toimimaan jo ennakkoon!

Rockstar Gamesin Red Dead Redemption on yksi sukupolvensa parhaita pelejä, joka on kuitenkin jäänyt häpeällisen vähälle huomiolle Grand Theft Auto -sarjan varjossa. Nyt näyttäisi siltä, että uudenkin konsolisukupolven pelaajat voivat pian päästä käsiksi tähän klassikkoon.

Game Informer nimittäin kertoo, että joukko Xbox One -pelaajia on saanut Red Dead Redemptionin toimimaan uuden sukupolven xboxilla takaperin yhteensopivuuden kautta. RDR:n yhteensopivuudesta ei ole vielä julkistettu mitään virallista ja sen toimimisessa saattaa tällä hetkellä ole vielä kyse pelkästä virheestä. Varmalta kuitenkin näyttää, että peli tulee jatkossa kuulumaan takaperin yhteensopivien pelien listaan.

Pelin yhteensopivuuden huomasi vahingossa Twitter-käyttäjä @rockohoward. Hänen mukaansa myös Tekken Tag Tournament 2, Left 4 Dead 2, Halo Wars ja Castlevania: Symphony of The Night ovat nyt teknisesti yhteensopivia Xbox Onen kanssa, vaikkei asiasta ole mitään julkistettu.

Jos haluat kokeilla saisitko jonkun peleistä toimimaan jo nyt, tsekkaa ohjeet Game Informerin sivuilta.

Lisää luettavaa