Kiitos vaan, Fonteno – Ilkikurinen GTA V -ääninäyttelijä trollasi faneja

04.10.2015

Grand Theft Auto V on ollut pihalla jo kaksi vuotta, ja iso osa pelin läpikotaisin kolunneista faneista odottaa jo lisää pelattavaa. Pelisarjan neljänteenkin osaan nimittäin julkaistiin tuhti määrä ladattavaa lisäsisältöä, eivätkä myyntiluvutkaan taatusti mitään heikkoja olleet.

Mahdollisesta tulevasta yksinpelisisällöstä on huhuiltu jo aikapäiviä, mutta osa faneista alkaa käydä jo kärsimättömäksi, koska mitään varmaa ei ole lyöty lukkoon. Viime aikoina Rockstar on tuntunut työstävän lähinnä GTA Onlineen liittyviä päivityksiä ja laajennuksia.

Nyt Franklinia, yhtä pelin kolmesta päähenkilöstä, ääninäyttelevä Shawn Fonteno on käynyt trollaamassa faneja pahemman kerran. Mies nimittäin julkaisi Instagram-tilillään tämän kuvan, jossa tällä hetkellä on kuvatekstinä seuraava hyssyttelevä ja perään naurava teksti:

SHHHHHHHHHH. …..lol

Aiemmin paikalla kuitenkin luki ”SHHHHHHHH’ does this look like LC at all?”, eli vapaasti suomennettuna ”Hysssss, eikös tämä näytäkin hieman LC:ltä?”. LC:llä puolestaan viitattiin arvatenkin Liberty Cityyn, joka on toiminut tapahtumapaikkana sarjan aiemmissa peleissä.

Tarkkasilmäisiltä faneilta ei kuitenkaan mennyt kauan ennen kuin he huomasivat, että kyseessä oli vain ja ainoastaan PC-version mainostukseen aikanaan käytetty promokuva, jossa ei ole mitään uutta tai ihmeellistä – eikä se siis myöskään ole kuva Liberty Citystä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Fonteno on trollannut samoilla asioilla GTA-faneja Instagramissa.

Lisää luettavaa