Tältä näyttävät äänet GTA V -pelin päähahmojen takana

04.10.2013

GTA V -pelin ääninäyttelijät tekivät pelissä loistavaa työtä. Mutta miltä näyttelijät äänien takana sitten näyttävät, ja mitä he ovat ennen GTA V -pestiään tehneet?

Etenkin Trevorin äänenä toimivan Steven Oggin yhdennäköisyys pelihahmon kanssa hämmentää. Myös Franklinin äänenä toimiva Shawn Fonteno on ilmetty Franklin – muutaman vuoden vanhempana, tosin. Ja kyllähän Michaelin äänenä toimivan Ned Lukenkin kasvot yhdistää Michaeliksi – ainakin jos tarpeeksi silmiään siristää. Michaelilla on vain hieman enemmän hiuksia kuin ääninäyttelijällään.

Ned Luke on aiemmin näytellyt esimerkiksi Kova laki: Erikoisyksikkö -sarjassa. Televisiosarjoille erikoiseen tapaan mies on näytellyt siinä peräti kolmea eri roolihahmoa eri jaksoissa. Steven Ogg on ollut mukana Kohde-jännärisarjassa ja Alone in the Dark -pelin ääninäyttelijänä. Shawn Fonteno on IMDB:n mukaan ollut mukana Snoop Dogg– ja Dr. Dre -räppäreiden Mä ja mun pomo -komediassa, jonka IMDB-arvosana on tällä hetkellä vähemmän mairitteleva 3,9 kymmenestä.

gta

 

Lisää luettavaa