Yksi viime vuosien parhaista puzzle-tasohyppelyistä tulossa uuden sukupolven konsoleille

Brothers: A Tale of Two Sons on listattu Xbox One ja PS4 -julkaisuna.

Iloisia uutisia uuden sukupolven pelaajille, joilta Brothers: A Tale of Two Sons  jäänyt väliin. Vuonna 2013 ilmestynyt tasohyppely näyttäisi olevan tulossa myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Gamespotin mukaan peli on nähty saksalaisella luokituslistalla merkittynä ilmestyväksi uuden sukupolven konsoleille ilmestyväksi. Mitenkään kiveenhakattuna ei tällaista tietoa voida pitää, mutta Twitterissä jaetun kuvan luokitustiedot näyttävät uskottavilta.

Brother: A Tale of Two Sons on yhdistelmä tasohyppelyä ja puzzle-peliä, mutta erityisesti se sai kehuja komeasta ja tunteellisesta tarinastaan. Pelaaja ohjastaa kahta veljestä, jotka lähtevät etsimään vettä Elämänpuusta pelastaakseen kuolemaa tekevän isänsä.

Peli julkaistiin alunperin vain digitaalisesti PC:lle, Xbox 360:lle ja PS3:lle. Alustasta riippuen sen Metacriticin arvosanat vaihtelevat välillä 86-90, joista korkeimman keskiarvon on saanut pelin PC-versio.

Jäämme odottamaa 505 Gamesin virallista julkistusta. Uuden sukupolven käännösversioita on viime aikoina nähty niin runsaasti, että tämänkin pelin kohdalla sellainen tuntuu suorastaan todennäköiseltä.