Seuraavista Resident Evil -uusioversioista huhuillaan jälleen – onko työn alla näiden kahden klassikkopelin remake-painokset?

Ressa-uusioversioita tulossa lisää.

28.05.2024

Tulevien Resident Evil -pelien tiimoilta huhuillaan taas Dusk Golemin toimesta X-palvelussa.

Vakiolivertelijän mukaan työn alla olisivat sekä Resident Evil Code: Veronican että Resident Evil Zeron uusioversiot.  Ensiksi mainittua työstäisi Resident Evil 4:n tehnyt päätiimi ja Zeron parissa hääräilisi sen Separate Ways -lisäristä vastannut apuporukka. Näiden lisäksi tuloillaan olisi myös se pakollinen jatko-osa pääsarjaan, joskin sitä voi odotella Dusk Golemin mukaan saapuvaksi aikaisintaan loppuvuonna 2025 – julkistusta kuitenkin veikkaillaan alkaneelle kesälle.

Dusk Golem kumoaa samassa hötäkässä vastikään liikkuneet huhut sen ihan ensimmäisen Resident Evil -klassikon ja Resident Evil 5:n remake-versioista. Sanottakoon kuitenkin vielä, että Capcomin puolelta mitään virallista tulevista peleistä ei olla vielä toistaiseksi kuultu – toki varmaankin kuullaan aika pian.

Resident Evil Code: Veronica julkaistiin alkujaan vuonna 2000 Segan Dreamcast-konsolille, käännökset saatiin toki myöhemmin myös muille konsoleille. Zero puolestaan teki ensiesiintymisensä GameCubella vuonna 2020.

Lähde: Eurogamer

 

Lisää luettavaa