Puuttuva ja ylistetty Halo-peli saattaa sittenkin löytää tiensä Xbox Onelle

Halo: Reach saattaa löytää tiensä Xbox Onelle, mutta ilman remasterointia.

Viime vuonna ilmestynyt Halo: Master Chief Collection sisälsi kaikki Halo-sarjan numeroidut pääpelit, mutta moni fani jäi harmittelemaan HALO 3: ODST (2009) ja Halo: Reach (2010) -pelien puuttumista kokoelmasta. ODST on sittemin julkaistu laajennuksena Master Chief Collectionille, mutta kuinka on Reachin laita?

Gamespotin mukaan muuan fani kyseli asiaa Xbox-pomo Phil Spenceriltä Twitterin välityksellä, johon Spencer vastasi haluavansa nähdä pelin saapuvan uudellen alustalle Xbox 360 -yhteensopivuuden kautta. Spencer ei kuitenkaan kommentoinut mahdollista päivitysversiota.

Myös tuottaja Dan Ayoub kommentoi asiaa jo viime vuonna toteamalla, että ODST:n ja Reachin perään oli kyselty niin paljon, että asia oli harkinnassa. Halo:Reachia kaipaavilla on siis hyvä mahdollisuus päästä vielä palaamaan pelin pariin uudella alustalla, tosin vanhoilla grafiikoilla.

ODST ja Reach jätettiin pois remaster-kokoelmasta oletettavasti siksi, että Master Chief ei ole mukana niissä, eivätkä ne ole keskeisiä pelisarjan tarinan kannalta. Toisin kuin ODST, Reach sai kuitenkin ilmestyessään runsaasti ylistäviä arvioita ja sillä on myös Metacriticissä korkea 91 keskiarvo. Reach jäi pelisarjan synnyttäneen Bungien viimeiseksi peliksi, ja sittemin Halo-sarjan kehitys on siirtynyt 343 Studiosille.

Lisää luettavaa