Metal Gear Solid 5:ssä mukana tunnettu Hollywood-näyttelijä, mutta kuka?

22.04.2013

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain tekee tuloaan, ja vaikkemme vielä tiedä edes ovatko Phantom Pain ja Ground Zeroes eri pelejä vai eivät, on Konami ilmeisesti aloittanut jo pelin viraalimarkkinoinnin. Viikonloppuna levisi pelisivustoilla video, jossa nimeämätön Hollywood-tähti kertoo olevansa keskeisessä roolissa tulevassa MGS-pelissä.

On toki mahdollista, että video on huijaustakin, mutta motiiveja sille on hankala keksiä (paitsi ihmisten ärsyttäminen). Alla olevalla videolla siteisiin verhoutuneen näytteljän ääni on korvattu puhegeneraattorilla, ja hän sanoo olevansa tulevassa pelissä ”se, jonka luulimme hänen olevan alunperinkin.” Mitä se sitten tarkoittaa, voimme vain arvailla.

Snaken alkuperäinen ääninäyttelijä David Hayter esitti Twitter-tilillään epäilyksensä, että kyseessä olisikin naisnäyttelijä.  Vaan kukapa tietää, ehkäpä Hayter johtaa meitä tarkoituksella harhaan. Joka tapauksessa vastaus on luvassa seuraavalla videolla 11. kesäkuuta. Siihen asti voimme spekuloida vapaasti.

Asiasta kertoo VG24/7.

Lisää luettavaa