Creative Zen Hybrid Pro -kuulokkeet hyödyntävät LE-äänitekniikkaa

Parempi ääni, enemmän käyttöaikaa.

14.09.2023

Creativen uudet langattomat kuulokkeet parantavat ääntä korkean resoluution audiolla, erittäin matalan viiveen toistolla, monikanavaisen suoratoiston ominaisuuksilla sekä hyppysellisellä Super X-Fi -taikuutta.

Creative Technology ilmoitti tänään julkaisseensa uudet langattomat Creative Zen Hybrid Pro -kuulokkeet sekä niiden settiversiot Creative Zen Hybrid Pro Classic ja Creative Zen Hybrid Pro SXFI.

Kuulokkeissa on hybridiaktiivinen melunvaimennus (ANC) sekä Ambient-tila, tehokas 40 mm:n neodyymikaiutinelementti ja jopa 100 tunnin akunkesto. Kuulokkeet myös hyödyntävät LE-äänitekniikkaa tarjotakseen erinomaisen äänenlaadun, erittäin alhaisen viiveen ja monikanavaisen äänen suoratoiston.

LE-äänitekniikka mullistaa ääniteollisuutta ja pyrkii muuttamaan sitä, miten käyttäjät kokevat langattoman äänen. Tämä teknologia tarjoaa parannetun seuraavan sukupolven langattoman äänen suorituskyvyn alhaisemmilla bittinopeuksilla kuin klassinen Bluetooth-teknologia, johon käyttäjät ovat tottuneet vuosien varrella. Lyhyesti sanottuna LE-äänet eivät vain paranna äänen suorituskykyä, vaan myös pidentävät akunkestoa varmistaen saumattoman ja keskeytyksettömän kuuntelukokemuksen.

Julkaisun täydentävät aivan uudet Creative BT-L3– ja Creative BT-L4 -audiolähettimet, jotka toimivat portteina LE-ääni- ja Super X-Fi -tekniikoiden ydinominaisuuksien avaamiseen.

Langattomat Creative Zen Hybrid Pro -kuulokkeet ovat saatavilla erillisinä kuulokkeina sekä kahtena myös audiolähettimet sisältävänä settinä. Kuulokkeet tukevat LE-äänitekniikkaa, ja toimivat siten perustuksena LE-äänimaailman avaamiseksi. Käyttäjät pääsevät hyödyntämään tätä ominaisuutta aktivoimalla sen vaivattomasti ollessaan yhdistettyinä Creative BT-L3– tai Creative BT-L4 -audiolähettimiin, jotka on kätevästi niputettu mukaan Pro Classic– ja Creative Zen Hybrid Pro SXFI -setteihin.

Creativen uutuuskuulokkeet ovat ennakkotilattavissa nyt seuraavin hinnoin:
Creative Zen Hybrid Pro: 99,99 euroa
Creative Zen Hybrid Pro Classic: 129,99 euroa
Creative Zen Hybrid Pro SXFI: 149,99 euroa

Lisätietoja täältä.

Creative Zen Hybrid Pro SXFI

Lisää luettavaa