Aihe: Call of Duty

Karttapakettihanat auki! – Arvostelussa Call of Duty: Infinite Warfare – Sabotage

Vuosittainen ja perinteikäs Call of Dutyjen karttapakettien aalto on jälleen saapunut. Yleensä muutamien kuukausien välein isketään mittelöihin neljä verkkopelikarttaa ja yksi uusi episodi yhteistyöpaukutteluun, on se sitten koskettanut zombeja tai Call of Duty: Ghostsin ”Exctinction” -alienmoodia. Yksi moninpelikartoista on usein uudelleen visioitu versio jostakin vanhemman Call of Dutyn suosikkikartoista. Tämän vuotisen Call of Duty: Infinite Warfaren ensimmäinen karttapaketti kantaa nimeä Sabotage, joka jättää valitettavan ruosteisen maun suuhun sisältönsä puolesta.

Etkö pärjää Infinite Warfaressa? Tässä kehittäjän kymmenen vinkkiä moninpeliin

Call of Dutyjen moninpeli on jo vuosia ollut loppujen lopuksi hyvinkin aloittelijaystävällinen räiskintäpeli kaikille FPS-faneille. Paukuttelun kaavan ja salat oppii helposti, mutta varsinaiseksi virtuoosiksi pääseminen vaatii omat taitonsa ja harjoittelunsa. Yksinkertaisuudestaan huolimatta vuosittaiset pelit ja niiden vaihtelut voivat pistää niin aloittelevalta, kuin kokeneemmaltakin pelaajalta sormen suuhun.

Megasarjan vakuuttava vaan ei toivottu tulokas – Arvostelussa Call of Duty : Infinite Warfare

Toisen maailman sodan kauhuista ponnistanut Call of Duty -sarja on vuosien saatossa ottanut askeleita eteenpäin. Treyarch sekä Sledgehammer Games aloittivat pelisarjan viemistä kiusoitellen lähitulevaisuuteen, mutta lopulta Infinity Ward löi viimeisen naulan arkkuun. Täten vuosittain ilmestyvän megasarjan tuorein osa vie pelaajat kylmään avaruuteen karun sodan merkeissä.