Call of Duty -pelaajan sairas pila pahasti pieleen – kanssapelaaja kuoli

Kauas ollaan tultu rickrollaamisen ajoista.

31.12.2017

Swattaaminen on hullua puuhaa. Jos joku ei tiedä, mistä on kyse, niin tässä ”trollaamisen” muodossa trollattavan asunnolle hälytetään poliisin SWAT-joukot. Yhdysvalloissa tapahtuu tietojen mukaan noin 400 swatting-tapausta vuodesta.

Tyypillisessä tilanteessa poliisille soitetaan trollattavaksi tekeytyneenä salatusta numerosta ja annetaan kuva, että nyt on tosi kyseessä. Esimerkiksi epäonnekkaan 28-vuotiaan Andrew Finchin tapauksessa hänen väitettiin juuri ampuneensa isänsä ja aikovansa sytyttää talonsa tuleen. Näinpä poliisit suuntaasivat Finchin talolle sankoin joukoin ja raskaasti aseistautuneena.

Finchiä ilmeisesti käskettiin useita kertoja pitämään kätensä ylhäällä, mutta pöllämystynyt mies laski pariin kertaan kätensä vyötärölleen, mikä sai yhden poliiseista ampumaan hänet. Ajatuksena oli, että Finch saattoi tavoitella asetta.

Tapaus sattui Yhdysvalloissa Wichitassa ilmeisesti pari päivää sitten. Pilan tehnyt Tyler Barriss on vangittu ilman takuita.

Uutisvideon tapauksesta löydät täältä. On epäselvää, oliko Finch edes se henkilö, jota Barriss yritti Call of Dutya pelatessaan trollata.

Lisää luettavaa