VR selvästi kiinnostaa – PlayStation VR:n vaatiman PS4-kameran kysyntä kasvanut jopa 1000%

Sony julkisti toissapäivänä PlayStation VR -virtuaalitodellisuuslasiensa hinnan ja julkaisuajankohdan. PlayStation VR saapuu markkinoille tämän vuoden lokakuussa ja tulee kustantamaan noin 399€. Mutta kuinka paljon VR kiinnostaa PlayStation -käyttäjiä?

Ilmeisesti aika paljon, mikäli PS4:n oheislaitteiden myynti kertoo asiasta mitään. PlayStation VR tulee nimittäin vaatimaan PS4:n kameran toimiakseen, mutta kamera ei sisälly pakettiin. Destructoid kertookin nyt, että ainakin Amazonin Ison-Britannian nettikaupassa PS4-kameroiden kysyntä nousi noin vuorokaudessa yli 1000%, eli kymmenkertaistui aiempaan nähden.

PlayStation VR herättää siis ainakin sen verran kiinnostusta, että laitteen toiminnalle välttämätöntä kameraa on ryhdytty tilaamaan runsaasti jo tässä vaiheessa, vaikka VR:n julkaisuun on vielä puolisen vuotta. Myös PS3:n Move-ohjainten myynti nousi kolminkertaiseksi.

Huhujen mukaan PlayStation VR:ää tultaisiin myymään myös yhteispakettina PS4:n kameran ja Move-ohjaimen kanssa, mutta tästä ei ole vielä varmaa tietoa.

Lisää luettavaa