Hyvästi Project Morpheus – Sony antoi VR-laitteelleen uuden, tylsemmän nimen

Sonyn ensi vuonna ilmestyvä virtuaalitodellisuuslaite on muuttanut nimeään. Ennen tyylikkäällä Project Morpheus -nimellä tunnetut VR-lasit ovat nyt nimeltään yksinkertaisesti PlayStation VR, kertoo Ars Technica.

Muutoksesta kerrottiin eilen Japanissa, jossa PlayStation VR:ää tullaan esittelemään lähiaikoina runsaasti. Laite on esillä muun muassa torstaina alkavassa Tokyo Game Show -tapahtumassa, jossa pelaajat pääsevät kokeilemaan VR-laitteella esimerkiksi Final Fantasy XIV -demoa.

PlayStation VR:n on määrä ilmestyä vuoden 2016 ensimmäisellä neljänneksellä. VR-laite tulee olemaan yhteensopiva sekä PlayStation 4:n että PS Vitan kanssa.

Samalla kertaa Sony kertoi myös pudottavansa PlayStation 4:n hintaa Japanissa. Uusi hinta tulee olemaan 34,980 jeniä, eli vajaat 260€. Hinta tulee putoamaan hieman alle 40€ aiemmasta.

Valitettavasti Sony ei ole vielä kertonut vastaavasta hinnanpudotuksesta Euroopassa, mutta sellainenkin saattaa toki olla tulossa. PlayStation 4 -konsoli on myynyt jopa nopeammin kuin maailman suosituin pelikonsoli PlayStation 2, ja maaliskuussa julkaistun tiedon mukaan konsolia on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 22 miljoonaa kappaletta.

Lisää luettavaa