Vinkkejä suoraan gurulta itseltään – Kojima neuvoo, kuinka Phantom Painia on kivoin pelata

05.09.2015

Tiistaina ilmestynyt Metal Gear Solid: Phantom Pain on erittäin laaja peli, jota voi pelata hyvin monella tavalla. Tekemistä riittää niin villieläinten pelastamisesta eeppisiin hiiviskelytehtäviin. Nyt itse pelin luoja, Hideo Kojima, on ohjeistanut Twitterissä, miten peliä kannattaa pelata.

MGSV:n pelitestausvaiheessa kokeilin uudestaan ja uudestaan lukuisia eri tapoja pelata peliä. Suosittelemani tapa on pitää tehtävien jälkeen taukoja, viritellä Mother Basea ja kuunnella nauhoja helikopterissa. Sillä tavalla tottuu pelaamisen rytmiin. Ja ihan by the way, pysyttelen itse pelissä verisenä ja käyn silloin tällöin Mother Basessa.

Pidä taukoja sopivin väliajoin, sillä tämä vapaa infiltrointi vie voimat, jos pelaat pitkään. Mene takaisin Mother Baseen tehtävien välillä, käy kävelyllä tai tee höpsöjä sivutehtäviä nollataksesi mielesi.

Tiltin toimittaja on testannut Kojiman neuvot ja todennut ne toimiviksi. On varsin rentouttavaa pistää 80-luvun musiikki soimaan pitkän ja raskaan tehtävän jälkeen. Silloin mieli lepää.

Lisää luettavaa