Suurin pommi hetkeen: Suomalaisen Remedyn Xbox One -yksinoikeuspeli tuleekin myös PC:lle – ja vieläpä täsmälleen samana päivänä!

Nyt ovat pelimaailman maailmankirjat sekaisin, sillä yksi Xbox Onen suurimmista yksinoikeusvalteista onkin tulossa myös PC:lle. Moni pelaaja ympäri nettiä on jo ehtinyt ihmetellä uutista kovaan ääneen.

Suomalaisen Remedyn Quantum Break ilmoitettiin Xbox One -yksinoikeuspeliksi jo sinä päivänä, kun suunnitelmat Xbox One -konsolin julkaisusta noin 2,5 vuotta sitten toukokuussa 2013 julkistettiin. Sen koommin Quantum Breakia on lykätty eteenpäin lukuisia kertoja, kunnes loppuvuonna 2015 viimein ilmoitettiin, että peli olisi saapumassa kauppoihin 5.4.2016.

Nyt kun suomalaispelin julkaisuun on enää vajaa kaksi kuukautta aikaa, Remedy ja Microsoft ovat yhteistuumin ilmoittaneet, että peli tulee saapumaan samana päivänä myös Windows 10:lle.

Uutispommin lisäksi pelijätit ilmoittivat myös, että Quantum Breakin Xbox Onelle ennakkotilaavat saavat pelin digitaalisen latauksen ilmaiseksi Windows 10:lle.

Quantum Breakin laitteistovaatimukset löydät täältä.