Esittelyssä Xbox Onen kiinnostavimmat yksinoikeuspelit

21.08.2013

Eilen Kölnin pelimessuilla Gamescomissa esiteltiin Xbox Onen julkaisupelit. Lista toki elää vielä ja Microsoftilta lupaillaan, että lisää on tulossa.

Tiltin toimitus kasasi TOP 3 -listan Xbox Onen kiinnostavimmista yksinoikeuspeleistä. Laite saadaan ilmeisesti Suomeen vasta ensi vuoden puolella ja osa peleistä tulee sitäkin myöhemmin markkinoille, mutta toivotaan, että hyvää kannattaa odottaa.

3. Sunset Overdrive

Sunset Overdrive on jäänyt yllättävän vähälle huomiolle Xbox Onen peleistä puhuttaessa. Sitä työstää kuitenkin PS2-aikojen legendaarisista Ratchet & Clank -tasoloikkapeleistä tunnettu Insomniac Games. Meno näyttää hieman samanlaiselta kuin Ratchet & Clankeissä: Huimia hyppyjä, mielikuvituksellisia aseita ja outoa iloisuutta piisaa.

 

2. Seuraava Halo

Pakkohan se on listalle ottaa, vaikka pelistä tiedetäänkin vielä melko vähän. Uusi Halo on aina tapaus isolla teellä. 343 Industries on tehnyt Halo-pelejä nyt nelisen vuotta, ja jälki on ollut koko ajan parempaa ja parempaa. Seuraava Halo tehdään täysin uudella pelimoottorilla.

Paineet studiolla ovat varmasti valtavat. Halo on Xbox Onen lippulaiva ja SE pelisarja, jolla koko konsolia markkinoidaan. Halo-pelit eivät ole oikeastaan koskaan pettäneet, joten uusinta Haloa voikin odottaa innolla ja (suhteellisen) luottavaisin mielin.

 

1. Quantum Break

Mikä muukaan se voisi olla? Suomalaisen Remedy Entertainmentin pelissä kikkaillaan ajan kanssa. Siksipä studio otti yhteyttä tutkijaan, jotta ajalla leikkiminen olisi jollakin tavoin teoreettisen fysiikan lakien mukaista. Perus.

Remedyn edellinen tuotos Alan Wake oli mainio peli, joka on vuosien varrella saanut enemmän ja enemmän arvostusta osakseen. Etenkin sen käsikirjoitus oli silkkaa nannaa – toivottavasti homma toimii myös Quantum Breakissä.

Myös Microsoft uskoo Remedyyn, ja pelin yhteyteen lanseerataan tv-sarja, jonka lupaillaan olevan vuorovaikutuksessa pelin kanssa.

 

Lisää luettavaa