Kotimainen Remedy selittää, miksi Quantum Break tulee yksinoikeudella Xbox Onelle

18.07.2013

Max Payne ja Alan Wake -kulttiklassikoista tunnetun kotimaisen Remedyn tuorein projekti Quantum Break paljastettiin Xbox Onen julkistustilaisuudessa, mutta moni on ehkä ihmetellyt, miksi yhtiö julkaisee pelin yksinoikeudella vain Xbox Onelle. Toimitusjohtaja Matias Myllyrinne selittää asian Gamechupin mukaan seuraavasti:

”Meillä on hulluja ideoita, mutta meidän täytyy perääntyä ja antaa suuren yhtiön kuten Microsoftin saattaa ne päätökseen,” Myllyrinne kertoo. ”Ei olisi mitenkään mahdollista, että lähtisimme tällaiseen yritykseen ominemme. Vaikka meillä olisikin halua, emme pystyisi siihen.”

Myllyrinne kuitenkin toteaa suoraan, että kyseessä on strateginen liike sekä Remedyn että Microsoftin kannalta. Yksinoikeuspelien voidaan olettaa näyttelevän keskeistä roolia seuraavan sukupolven konsolikamppailussa.

Quantum Break tulee uutisen mukaan yhdistämään Alan Waken tarinankerronnan ja Max Paynen taistelusysteemin, minkä perusteella pelistä sopii odottaa melkoista kokemusta. Katso E3-traileri alta.

Lisää luettavaa