Suomalainen Commodore 64 -klassikko 30 vuoden takaa on myynnissä nettihuutokaupassa – ja siitä maksetaan uskomattomia summia

19.06.2016

Huuto.net-huutokaupasivustolla on myynnissä Uuno Turhapuro muuttaa maalle -pelikasetti vuodelta 1986.

Hintapyyntö pelillä oli kohtuullinen 10 euroa, mutta tällä hetkellä pelistä on huudettu jo peräti 180 euroa.

”Alkuperäinen Pasi Hytösen tekemä ja Amersoftin julkaisema Legendaarinen Uuno Turhapuro muuttaa maalle Commodore 64 peli (kasetti versio) myynnissä. Sisältää alkuperäisen kotelon ja kasetin, sekä ohjekirjan (jos kahta sivua voi kirjaksi kutsua) ja takuukuitin (ei taida enää olle voimassa). Lähes uudenveroisessa kunnossa, täydellisyyden pilaa lähinnä hintalapusta kannen muoviin jäänyt liima tahra ja pienet kulumat kotelon reunalla. Peli/kasetti toimi silloin kun tätä viimeksi pelattiin joskus vuonna 1987 ennen kuin meidän perheen Commodore 64 hajosi. Sen jälkeen tämä muinaisjäänne on viettänyt noin 30 vuotta käyttämättömänä ja avaamattomana kaapissa (sisällä) unohdettuna koulutodistusten ja vanhojen koulukirjojen välissä nokkahuilun välittömässä läheisyydessä, kunnes tänään tavaroita siivotessa sieltä tuli esille.

Eli jos kasetti voi säilyä 30-vuotta toimivana, niin tämän kaiken järjen mukaan pitäisi sellaisessa kunnossa olla säilytys olosuhteiden puolesta. Valitettavasti en pysty tuon toimivuutta varmistamaan samasta syystä kuin se on myynnissäkin tarpeettomana, eli ei ole sopivaa konetta (eikä tarkoitus hankkiakaan) tuon testaamiseen”, pelin huuto.net-sivulla kerrotaan.

Huutokauppasivulle pääset tästä. Huutokauppa sulkeutuu 23. kesäkuuta, joten vielä on aikaa!

Lisää luettavaa