Nintendon yksinoikeuspeli nosteessa: Miljoonaraja rikki alle kuukaudessa!

Splatoon on käynyt kaupaksi erityisesti Yhdysvalloissa.

Wii U:n yksinoikeuspeli Splatoon on myynyt jo yli miljoona kappaletta, raportoi Game Informer. Myyntiluku on kunnioitettava, sillä peli ilmestyi vasta aivan toukokuun lopussa (Euroopassa 29.5.).

Parhaiten Splatoon on käynyt kaupaksi Yhdysvalloissa, jossa sitä on myyty 476 000 kappaletta. Toiseksi sijoittuu Japani 368 000 myydyllä kappaleella. Euroopassa peliä on myyty kuitenkin selvästi vähemmän, vain 230 ooo kappaletta.

Pelille ilmestyy alati lisää DLC-laajennuksia, kuten aseita ja karttoja. Joitakuita pelaajia varmasti ärsyttää, että osa laajennuksista sisältyy selvästi jo alkuperäiselle levykkeelle ja ne on vain ajastettu aukeamaan vasta tietyn ajan kuluttua.

Splatoon on saanut enimmäkseen hyviä ja keskinkertaisia arvioita, ja sen Metacritic-keskiarvo on 81. Pelaajien antama keskiarvo on vielä korkeampi 8,4, mutta onpa pelillä vihaajansakin. Erityisesti kritiikeissä on noussut esiin chat-ominaisuuden puute, mikä haittaa olennaisesti joukkuepohjaista räiskintää. Valtaosalle peli tuntuu kuitenkin kelpaavan sellaisenaan.

Lisää luettavaa