Kiinnostaisiko retrohenkinen scifistely, joka sukeltaa FPS-pelien historiaan? – Eikä ole muuten todellakaan hinnalla pilattu

Bedlam näyttää lupaavalta räiskinnältä retroilun, scifin ja pelihistorian ystäville.

Jos kaipaat jotain tarinallisesti mielenkiintoista pelattavaa vahvalla nostalgiafiiliksellä, kannattaa tsekata tuore scifi-seikkailu Bedlam. Toissapäivänä ilmestynyt Bedlam on nimittäin erikoinen räiskintäpeli, joka ammentaa suoraan FPS-pelien historiasta.

Bedlamissa pelihahmo on ohjelmoija Heather Quinn, joka joutuu yllättäen teinivuosiltaan muistamansa FPS-pelin vangiksi. Selvitäkseen kotiin Quinnin täytyy seikkailla läpi lukuisten pelimaailmoiden, jotka ovat peräisin eri peleistä ja genreistä. Mielikuvituksellinen tarina perustuu skotlantilaisen Christopher Brookmyren samannimiseen romaaniin, ja Brookmyre vastaa myös pelin käsikirjoituksesta.

ReadBedlam-studion kehittämä Bedlam ilmestyi toissapäivänä PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Ainakin Steamissa peli on saatavilla nyt huokeaan tarjoushintaan 12,74€, joten mistään kalliista investoinnista ei tosiaan ole kysymys. Alta voit katsoa Bedlamin trailerin. Pelistä uutisoi CogConnected.

Lisää luettavaa