Sukella tutkimaan avaruutta vaikka heti: Näyttävä simulaatiopeli saapui Steamiin

Into the Stars ilmestyi Steamin Early Access -palveluun.

No Man’s Skyn valtavaa universumia saadaan vielä odottaa, mutta asteen realistisempi avaruusseikkailu on jo nyt saatavilla. Komea avaruussimulaatio Into the Stars on nimittäin juuri ilmestynyt Steamin Early Access -palveluun, jossa se kustantaa melko vaatimattomat 19,99€.

Into the Starsissa pelaajan tehtävänä on Techoyun mukaan tutkia suurta tähtijärjestelmää etsien uutta kotia ihmiskunnalle. Pelaajat pääsevät itse varustelemaan aluksensa ja valitsemaan miehistönsä tehtävissä, jotka vaativat niin resurssien keräilyä kuin kamppailua vihamielisiä muukalaisia vastaan.

Into the Starsin takaa löytyvä Fugitive Games on perustettu vasta viime vuonna, ja sen muodostivat suurilta pelitaloilta paenneet kehittäjät.

Into the Starsissa meidän nelihenkinen ryhmämme on luonut massiivisen maailman, joka näyttää, tuntuu ja kuulostaa Unreal Engine 4:n ansiosta pikemminkin AAA-peliltä kuin indie-peliltä,” kuvailee Fugitive Gamesin kehitysjohtaja Ben Jones.

Into the Starsin Early Access -version pelaajien arvostelut ovat tähän mennessä hieman ristiriitaisia, mutta valtaosa Steam-käyttäjistä on kuitenkin antanut pelille myönteisen arvion. Peli on jo ennakkoon voittanut Best-in-Play -palkinnon tämän vuoden Game Developer’s Conferencessa.

Into the Starsin trailerin voit katsoa alta.

Lisää luettavaa