Harvinaisinta Nintendo-peliä myydään avaamattomana eBayssa: Hinta jo kymmenissä tuhansissa!

Stadium Eventsiä pidetään historian harvinaisimpana NES-pelinä.

Pelihistoriassa ei ole montaa niin harvinaista peliä kuin Nintendolle vuonna 1987 julkaistu Stadium Events. Ja nyt kun avaamaton kappale tätä peliä on myytävänä eBayssa, on hinta kohonnut nopeasti yli 34 000 euroon.

Stadium Events -pelin Pohjois-Amerikan versiota painettiin aikoinaan vain parituhatta kappaletta, joista vain osa ehti koskaan kauppojen hyllyille. Polygonin mukaan peli nimittäin poistettiin myynnistä miltein välittömästi, jotta Nintendo voisi uudelleenjulkaista pelin edellyttämän Family Fun Fitness -juoksumaton.

Tällä hetkellä NTSC-formaatin versiota pelistä uskotaan säilyneen noin 20 kappaletta, ja näistä vain kahden tiedetään olevan avaamattomissa pakkauksissa. Myynnissä oleva kappale on siis lähes ainutlaatuinen.

Peli laitettiin myyntiin 5. tammikuuta ja lähtöhintana oli 5 000 dollaria. Muutamassa päivässä ollaan päästy yli 40 000 dollariin, eikä mikään viittaa siihen, että huutokauppa hiljenisi aivan lähiaikoina. Huutokauppa on auki vielä kuusi päivää, ja kohdett pääset tarkastelemaan tästä.

Euroopassa julkaistu PAL-formaatin versio pelistä ei ole aivan yhtä harvinainen kuin yhdysvaltalainen serkkunsa, mutta senkin hinnat ovat liikkuneet 200-1000 dollarin välillä. Tässä vielä kuva eBayn myyntihitistä.

Stadium Events eBay