GTAn julkaisija lupaa tukea Nintendo Switchille

Take Two Interactive lupaa osavuosikatsauksessaan tukea Nintendo Switchiä toimitusjohtajansa Strauss Zelnikin suulla, kirjoittaa Gaming Bolt.

Take Two Interactive tunnetaan mm. Grand Theft Auto V– ja Red Dead Redemption -peleistä tunnetun Rockstar-studion omistajana. Näiden lisäksi Take Twon portfolioon kuuluu 2K Games, jonka alla on julkaistu mm. Civilization VI, NBA 2K17 sekä Mafia III.

Olemme innoissamme Switchistä ja tuemmekin sitä julkaisemalla NBA 2K18 Switchille. Olemme monesti sanoneet, että kun Nintendo tuo uuden konsolin markkinoille, niin emme halua pitää heitä poissa laskuistamme. Olemme siis innoissamme siitä, mutta toistaiseksi voimme ilmoittaa vain koripallopelistämme,” Zelnik kertoo.

Gaming Bolt teorisoi, että Take Twon on vaikea tässä vaiheessa kertoa muista suunnitelmistaan Switchille, sillä muut pelit eivät ole vielä siinä vaiheessa kehitystä, että niistä voisi yhtiön ulkopuolelle kertoa mitään. Gaming Bolt uutisoi tammikuun lopussa huhuista, jonka mukaan remasteroitavana oleva L.A. Noire olisi tulossa Xbox Onen ja Playstation 4:n lisäksi myös Nintendo Switchille. Osavuosikatsauksessa ei ilmeisesti ollut vielä mainintaa tästä dekkariklassikosta.

Kenties Take Twolla on suunnitelmana katsoa, kuinka L.A. Noire myy Switchille, jonka jälkeen he voivat tehdä johtopäätöksiä muiden pelien Switch-versiointien järkevyydestä.