Final Fantasy -pelin PS4-versiota kiusanneet ärsyttävät bugit korjattu

Final Fantasy X ja X-2 toimivat nyt uudella sukupolvella niin kuin pitääkin.

Bugit voivat pahimmillaan pilata pelikokemuksen, vaikka olisivatkin pieniä. Siksi on hauska nähdä, että jotkut pelikehittäjät jaksavat vielä korjata pienempiäkin ongelmia.

Final Fantasy X | X-2 HD Remasterin keväällä PlayStation 4:lle julkaistu versio kärsi muutamista bugeista, jotka nyt on Destructoidin mukaan viimein korjattu.

Keskeinen ongelma liittyi sattumanvaraiseen lukujen generointiin, ja se aiheutti monenlaista ongelmia pelien sattumanvaraisiksi tarkoitetuille elementeille. Esimerkiksi kohtaamiset toistuivat aina samanlaisina ja niistä sai palkinnoiksi samat esineet, vaikka pelaaja latasi aiemman tallennuksen ja koetti uudelleen.

Toinen korjattu bugi liittyi kunkin alueen taustamusiikkiin, jonka ei nyt enää pitäisi alkaa alusta jokaisen taistelun päätyttyä.

Eiväthän nämä täysin pelikokemuksen tuhoavia bugeja olleet, mutta hienoa silti, että niille tehtiin jotain. Final Fantasy X | X-2 HD Remaster on kuitenkin erittäin kehuttu HD-käännös, jonka PS4-versiokin on saanut runsaasti kiittäviä arvioita. Olisi ikävää, jos sitä ei olisi hoidettu kuntoon.

 

Lisää luettavaa