Rakastettu Final Fantasy kääntyy PS4:lle, eikä se ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

Final Fantasy X & X-2 -remasteri saapuu PlayStation 4:lle vuoden toisella neljänneksellä.

Vajaa vuosi sitten PlayStation 3:lle ja Vitalle ilmestynyt Final Fantasy X ja X-2 -pelien yhteinen remasteroitu versio saapuu myös PlayStation 4:lle keväällä, ja uudelleenjulkaisusta on juuri julkaistu liuta komeita kuvakaappauksia, joita voit ihailla alta.

DualShockersin mukaan uusintaversion julkaisupäivä Japanissa on 12. toukokuuta. Vaikka vielä ei siis tiedetä, milloin peli saapuu kauppoihin Euroopassa, on julkaisu ilmeisesti odotettavissa täälläkin vuoden toisella neljänneksellä.

Moni pelaaja on varmasti tyytyväinen kuullessaan, että pelin tallennukset ovat siirrettävissä PS3:lta ja Vitalta myös uuden sukupolven versioon. Lisäksi PS4-versiossa on mahdollista muun muassa valita alkuperäisen ja uusintaversion soundtrackien välillä.

Vaikka pelien PS3-käännös oli jo sinänsä huikea graafinen muodomuutos, tuo PS4 vielä oman silauksensa ennestäänkin kuvankauniisiin peleihin. Gematsun sivuilla on nähtävillä rinnakkaisvertailuja PS3- ja PS4-versioiden välillä. Tässä kuitenkin uudet screenshotit PS4-versiosta.

Lisää luettavaa