Aihe: Oddworld

Tämä jos mikä on omistautumista: Kulttipelin sankari herää henkiin upeissa cosplay-kuvissa

Onhan noita taidokkaita cosplay-asuja nähty, mutta useimmat hahmot, joiden mukaan asuja suunnitellaan, ovat sentään joltain osin ihmismäisiä. Shoko Cosplay ei mennyt siitä mistä aita on matalin, vaan lähti rohkeasti toteuttamaan cosplay-asua Oddworld: Strange’s Wrath -pelin päähenkilöstä. Lopputulosta on vaikea erottaa HD-tasoisesta pelikuvasta.

Mitä sinä kysyisit miljoonia myyneen kulttipelisarjan luojalta? – Tämä haastattelija jutteli VR-pornosta ja kokaiinista

Lorne Lanning on miljoonia myyneen Oddworld-sarjan luoja ja pitkän linjan pelikehittäjä, joka työskentelee parhaillaan Oddworld: Soulstrom -pelin parissa. Maailmassa on varmasti miljoonia pelaajia, jotka haluaisivat päästä kysymään häneltä yhtä ja toista.

Kokenut pikapelaaja yrittää ensimmäisen Oddworld-pelin ennätystä – Katso kaverin aiempi, jäätävä speedrun-video!

Pikapelaaja Sam Locke on mies, jonka nimissä on Pleikkarin Abe’s Oddyssee -klassikon (1997) speedrun-ennätys, ja nyt kaveri aikoo peitota omankin aikansa. Oddworld Inhabitants nimittäin tiedottaa, että Locke tulee yrittämään uutta ennätystä European Speedster Assemblyn hyväntekeväisyysmaratonissa, joka järjestetään elokuun alussa Ruotsissa.

Ylistetyn Oddworld-sarjan seuraava peli ja ilmestymisajankohta julkistettu

Pelistudio Oddworld Inhabitants on julkistanut sarjan seuraavan pelin nimen ja julkaisuajankohdan. Seuraava Oddworld-peli kantaa nimeä Oddworld: Soulstorm ja se ilmestyy loppuvuodesta 2017.