Uskomattomia tuoreita lukuja: Näin monta Playstation 4:ää ja PS4-peliä on myyty

26.05.2016

Playstation 4 on jo pitkään johtanut konsolimyyntiä rautaisella otteella. Nyt Sony on paljastanut tuoreita lukuja siitä, kuinka monta Pleikkaria maailman kotitalouksista löytyykään.

Sony Interactive Entertainment julkaisi tänään, että pelikonsolia on myyty yhteensä jo yli 40 miljoonaa kappaletta. Luku on peräisin neljän päivän takaa, ja Playstation 4 on edelleen nopeiten myyvä Playstation koskaan. Pelejä laitteelle on fyysisesti ja digitaalisesti myyty yhteensä 270,9 miljoonaa kappaletta eli käytännössä huikeat lähes seitsemän peliä jokaikistä konsolia kohden.

Sony Interactive Entertainmentin johtaja Andrew House lausui seuraavaa: ”Olemme todella kiitollisia faniemme ja yhteistyökumppaniemme maailmanlaajuisesti osoittamasta valtavasta tuesta, jonka ansiosta olemme pystyneet saavuttamaan tämän merkittävän merkkipaalun näin lyhyessä ajassa”. House jatkoi: ”Pyrimme tarjoamaan entistäkin jännittävämpiä pelikokemuksia käyttäjillemme pitäen näin momentumimme ja kiihdyttääksemme PS4-alustan kasvua ja liiketoimintaa tänä vuonna julkaisemalla mahtavan kokoelman pelejä, tuomalla virtuaalitodellisuusjärjestelmämme Playstation VR:n markkinoille ja tarjoamalla maata järisyttäviä ominaisuuksia ja nettipalveluita”.

Lisää luettavaa