Unohtakaa Call of Dutyn sankarikoira – MGS V:ssä saat kumppaniksi suden, jolla on silmälappu!

25.09.2014

Jos alkuperäisessä Metal Gear Solidissa oli hahmo nimeltä Sniper Wolf, niin miksei sitten uudessa pelissä ihan rehellinen susi.

Kuten tuoreesta MGS V -pelikuvasta on käynyt ilmi, voi pelissä pelastaa metsästä löytyvän sudenpennun. Siitä kasvaa Snaken tukikohdassa täysikasvuinen susi, jonka voi ottaa mukaan tehtäviä suorittamaan uuden ”buddy system” -ominaisuuden avulla. Susi toimii siis Snaken liittolaisena kuten sniper-hahmo Quiet, mutta onhan se nyt helkkaristi coolimpi kaveri!

Sudenpentu saa nimsekseen D. D. (Diamond Dog), ja Quietin tapaan sille voidaan odottaa kehitettäviä erikoiskykyjä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että koira voi päästä myös hengestään – lopullisesti! Kotaku nimittäin raportoi, että Quiet, D. D. ja jopa Snaken hevonen voivat kuolla pelissä pysyvästi. Kannattaa siis pitää huolta lemmikistään.

Alta voit katsoa MGS V:n Tokyo Game Show -trailerin kohtauksen, jossa Snake löytää sudenpennun ja vie sen tukikohtaan. Trailerin lopulla nähdään myös täysikasvuinen D. D. lähdössä suorittamaan tehtävää isäntänsä kanssa.

Lisää luettavaa