Switch sai juuri ripauksen starpoweria taakseen – Nintendo yhteistyöhön yllättävän supertähden kanssa

22.02.2017

Nintendo on lyönyt hetkeksi hynttyyt yhteen tunnetun viihdehahmon kanssa.

Nintendo of America aikoo promota maaliskuun 3. päivä julkaistavaa uutta konsoliaan Yhdysvalloissa kiertueella, jossa pyörii mukana myös tuore 16-kertainen showpainimaailmanmestari John Cena. Moni tunnistanee Cenan WWE-kehien lisäksi lukuisista meemeistä, elokuvista ja muista viihteellisistä esiintymisistä. Showpainissa Cena on niittänyt mainetta voittamattomana supermiehenä.

Nintendo kommentoi asiaa seuraavasti:

Jotta kiertueen ensimmäinen etappi olisi tavallistakin jännittävämpi, paikalla esiintyy vierailevana tähtenä John Cena. Cena on WWE-supertähtenä ja näyttelijänä yhtä monipuolinen kuin Nintendo Switch -konsoli itse, joten hän on täydellinen esiintyjä (ja Nintendo-fani) lyömään ensitahdit tälle ainutkertaiselle kiertueelle. Karismastaan ja perheystävällisestä viehätysvoimastaan tunnettu Cena esittelee 1-2-Switchin kilpailullisia omininaisuuksia. Kyseisestä Nintendo Switch -julkaisupelistä löytyy hauskoja lehmän lypsämisen ja villin lännen kaksintaistelun kaltaisia aktiviteettejä. Cena pelaa peliä paikalle kutsuttujen fanien ja Youtube-merkkihenkilöiden kanssa näyttäen, kuinka hauskaa 1-2-Switchiä on pelata innovatiivisilla uusilla Joy-Con-ohjaimilla.

Kolmen stopin kiertueen ensimmäiselle etapille pääsevät siis ainoastaan kutsutut, ja se sijoittuu Santa Claritaan, Kaliforniaan. Lisätietoa halukkaille täältä.

 

Lisää luettavaa