Odotettavissa kolmannen persoonan taistelua ja loputtomia luolastoja Shadowrunin kehittäjältä

Necropolis esitellään tällä viikolla PAX East -tapahtumassa Yhdysvalloissa.

Shadowrunin luojan Jordan Weismanin Harebrained Schemes -studio valmistelee parhaillaan uutta peliään nimeltä Necropolis. Kolmannen persoonan seikkailupelin ensimmäinen pelattava demo esitellään loppuviikosta Bostonissa järjestettävässä PAX East -tapahtumassa, ja jo ennakkoon on pelistä julkaistu liuta kuvia.

Necropolis tarjoaa kolmannen persoonan taistelua alati muuttuvassa, labyrinttimaisessa luolastossa. Luvassa on siis selviytymistä hankalissa olosuhteissa, kattava upgrage-järjestelmä, sekä toisiinsa reagoivat hirviöt, joita älykkäämpi seikkailija voi jopa käyttää toisiaan vastaan. Tavoitteena on tietysti paeta koko ajan muuttuvasta kuolleiden kaupungista.

Videomateriaalia pelistä ei toistaiseksi ole julkaistu, mutta alta voit ihailla pelin visuaalista tyyliä muutaman kuvan verran, ja runsaasti havainnollistavia animoituja giffejä löytyy pelin verkkosivuilta.

Necropolis ilmestyy näillä näkymin PC:lle, Macille ja Linuxille, mutta konsoliversioista sen paremmin kuin julkaisupäivästäkään ei toistaiseksi ole tietoa. Pelistä raportoi Polygon.

Lisää luettavaa