Legendaarisen PC-pelin uusioversio saamassa poliittisesti epäkorrektia sisältöä – USA:n presidenttiehdokkaat saavat kylmää kyytiä

29.10.2016

Muistatko vanhan kunnon Carmageddon-pelin? Se julkaistiin ensimmäistä kertaa PC:lle vuonna 1997 ja siinä muun muassa palkittiin pelaajia ihmisten jyräämisestä autolla.

Nyt pelin uusioversio Carmageddon: Max Damage on saamassa varsin kyseenalaista materiaalia sen lisäksi, että sen hintaa pudotetaan Steamissa 33 %.Lehdistötiedotteessa kerrotaan seuraavasti:

Yhdysvaltojen vaalien painajaismainen erikoispainos

Ihmiset ympäri Amerikkaa ja muuta maailmaa ovat vaalikuumeen pauloissa, kun kaksi planeetan vähiten pidettyä mätisäkkiä taistelee Maailman Vaikutusvaltaisimman Henkilön paikasta. Nyt, ensimmäistä kertaa ikinä, voit näyttää presidenttiehdokkaille mitä oikeasti ajattelet heistä… nimittäin JYRÄÄMÄLLÄ HEIDÄT MATALAKSI VIDEOPELISSÄ! Eikä ainoastaan kerran, vaan uudestaan ja uudestaan… Lävistä kauhistunut Hillary mahtavalla rodillasi [hot rod -auto tai engl. rod eli tanko]! Sysää dementoitunut Donald suoraan hemmetin KIINAAN asti! Luvassa HAUSKAA koko PERHEELLE!

Notta näin.

Lisää luettavaa