Konami hehkuttaa tulevan Pro Evolution Soccerin yksityiskohtia

16.08.2014

Niillä, joille Fifa ei riitä, on jälleen syytä innostua. Konami on julkistanut tarkemmat tiedot marraskuun alussa ilmestyvästä Pro Evolution Soccer 2015 -pelistä, kertoo Examiner.

Konamin julkistaman tiedotteen mukaan PES 2015 panostaa jälleen pelisarjan vahvuuksiin, eli pelin täydelliseen hallintaan ja herkkiin kontrolleihin. Viime vuonna Fox Engine -moottorille siirtyneeseen peliin on muun muassa räätäilöity uudet laukaisu- ja torjuntamekaniikat, ja myös puolustuksen hallintaan on panostettu. Lisäksi hyökkäyksessä pääsee tiedotteen mukaan käyttämään ”autenttisia kuljetustekniikoita pelkkien temppuliikkeiden sijaan”.

Hyvältä kuulostavat myös oikeiden joukkueiden ja pelaajien uskollisesti mallinnetut käyttäytymiskuviot, sade-efektit, huippuotteluiden tunnelmaa korostavat yleisöanimaatiot, sekä aidot valmentajat. Uudistuslista on pitkä ja toki hehkutuspainotteinen, ja sen voi katsoa kokonaisuudessaan Examinerin sivuilta.

Edellinen Pro Evolution Soccer -peli sai jonkin verran kritiikkiä pelin hallittavuuden heikkenemisestä, joten saapa nähdä pystyykö uusi versio parempaan. PES 2015 on pelisarjan 14. peli ja se ilmestyy 13. marraskuuta.

Lisää luettavaa